Tuesday, January 11, 2011

Suara Budak Ni Power Lah

Abraham Mateo, seorang budak lelaki berumur 12 tahun yang mempunyai suara yang sangat mantap dan meletop apabila menyanyikan lagu yang bernada tinggi dari artis terkenal Celine Dion iaitu I Surrender. Mesti korang dah pernah dengar kan lagu ni kan? Aku pon tak boleh tarik lagu tu sampai camtu sekali *eh, bile pulak aku reti menyanyi nih* tapi tidak bagi Abraham Mateo nih. Senang je dia wat tarik lagu tu tinggi-tinggi. Meremang bulu tengkok aku dengar suara budak nih. Memang terbaek sangat lah. Jelez aku dibuatnya. Hahaha. Ok malas nak story morry panjang berjela. Kalo korang nak tahu lebih lanjut pasal budak ni, korang tanya la dengan pakcik google ea. Jom kita layan bagaimana kehebatan suara adek Abraham nih. Adios!!





p/s: johor cuti arini, best nyer!!

16 comments:

Nur Hani said...

mcm charice ! tapi, budak tu dah star skg :D rezeki ni mmg ada kt mane2 even YOUTUBE en ? :D

Pezol Stylez said...

@hani: betul tuh..charice pon power gak...

Nancy Poh said...

the next superstar la ni...hebat betul suara dia kan...meremang bulu ku bila dengar budak2 nyanyi sebagus ni..memang berbakat..

Pezol Stylez said...

@nancy: maybe he'll be the next star...hehe

Ratu Sulaman said...

Bagos!! Lagi sedap dari bieber. Muke pun hensem... :D

::nuRuLaDHar:: said...

wahh..dasat! huhu xaci jb cuti..nak jgk..sob2 ehee

Finaz Jaafar said...

kalah lah JB gini..huhu

Pezol Stylez said...

@finaz: harap2 ley kalahkn jb pasni...haha

ikeen said...

superb la..mmg power gile

Pezol Stylez said...

@ikeen: aah..betul tu...;p

Eazy Izzuddin said...

power2....
adakah dia akan jd artis youtube
dn discover oleh seseorang hehe

ijam ismail said...

budak ni org ape?
coz english dy lain...
hehehe...and cam ade slh lirik..
ngeeee..
=)

Pezol Stylez said...

@din: dak ni bkn hasil dr utube...dia join pertandingan realiti kot mcm idola kecil dulu

Pezol Stylez said...

@ijam: dia org mexico kalu x silap aku..

Mohd Roslee said...

makk aiiii...kecik2 suara giler powerrr

mimiekucayang said...

memang syok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...