Thursday, February 24, 2011

Yuyu Zulaikha Patutlah Comel Orangnye

Skang ni tengah heboh satu blogger kat Malaysia pasal sorang blogger meningkat femes ni Yuyu Zulaikha. Hampir semua blogger dah kenal kot. Kalau tak kenal tu pandai2 lah korang carik sape. Tapi aku kenal blog dia jelah. Tuan punya badan tak tengok lagi. hehehe.

Dan nak dijadikan cerita, tengah aku dok jeling2 manja kat blog Ben Ashaari tadi tetiba lak aku terbace satu entry kat blog Ben Ashaari pasal Ben Ashaari duk dating snap-snap pic ngn Yuyu nih. *jelez dowh*. And guess what??? Yuyu Zulaikha ni kecik je orangnyer....patutlah entry2 yang Yuyu buat pun comel2 jge cam orangnye *jgn marah cik yuyu*. Hahaha. Aku suke aku suke. 

curi pic dari blog bro Ben Ashaari...haha

Ok lah, just nak share ngn korang je bagi sapa2 yg tak tau lagi pasal Yuyu Zulaikha nih. Dengar-dengar kabor, Yuyu Zulaikha nak wat gathering ngn dak2 UTHM ek jumaat nih. Tengok lah caner nanti, kalau takde pape abang Pezol *eeew....abang?? please lah* ngan member2 blogger UTHM akn gi beramah mesra ngan Yuyu Zulaikha ok. Cukup s.eatkat nih. Nak gi kelas plak pasni. Bye. See you later.

28 comments:

Cekodok said...

mak aih.. keciknya.... ish.. mau gua adiah cekodok kat dia niii

Asma Haha said...

cute :)

cik ewun said...

kecik gilaaaaa dia comel jee ayokkk :DD

mykhalis said...

ben yang beso kot..hehe

Rozuan Ismail said...

comelnya yuyu ni..hehe..sepadanlah dgn abg ben..hoho

DaK CoMoT said...

comeynye yuyu!siyes!^_^

diana said...

alahai kecik nye dia..:)

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

gile kecik yuyu ni. ke ben yg terlalu besar? huhu.

fairuz said...

ni gamba edit kan? hahaha

Pezol Stylez said...

@cekodok: bg aku la cekodok tu....lapo nih...;p

Pezol Stylez said...

@asma: aah...betul2

Pezol Stylez said...

@ewun: mesti lah cumel...hehe

Pezol Stylez said...

@khalis: abg ben mmg dh beso lar....ish

Pezol Stylez said...

@rozuan: yeke sepadan...wakakaka

Pezol Stylez said...

@comot: comel kn...hehe

Pezol Stylez said...

@diana: aah..mmg kecik

Pezol Stylez said...

@nabila: abg ben beso..yuyu kecik...noktah....haha

Pezol Stylez said...

@fairuz: adelak edit..mne de....;p

y u y u Z u l a i k h a said...

snifff~ snifffff~ macam ade orang nak kena piat telinga niiiii~

aipppp~ biasa dia ni!

y u y u Z u l a i k h a said...

PERHATIAN KEPADA SEMUA..

abang benggggg tu yang kegergasiann.. ^^

Pezol Stylez said...

@yuyu: adoi..cakit2..larikkk!! wakaka...abg ben gergasi...lawak2

iqbalhakimi said...

haha..aku rasa aku macam sama tinggi je dengan yuyu..

Pezol Stylez said...

@iqbal: hahaha....yeke? sepadan la korang....;p

LadyBird said...

comelnye dier..

Pezol Stylez said...

@aah...comel sgt2

~C-K-K~ said...

kecik je yuyu sbenarnya... haha.. bru tau... comel^^

Adylia Qarissa said...

yuyu memang comey :D

cendol said...

kecik comey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...