Saturday, January 22, 2011

Beanbag Memang Stylez Lah

bubble beanbag


Aku tak tahu nak bagi istilah apa yang sesuai dengan beanbag ni. Nak kata sofa kecik boleh juga. Nak cakap bantal comel pon boleh jugak. Nak cakap kerusi pon boleh gak *konfius aku*. Takpelah korang ikut aku punya tagline jelah "apa-apa pun boleh bah". Selalunya kalau kat tempat aku, beanbag ade je jual tapi design nye tak lah berapa nak stylez sangat. Paling koman pun bentuk jari tu. Korang pernah tengok kan? Biasa je. Dan aku ingatkan tulah design yang paling meletup. Tapi setelah aku tanya kawan baik aku uncle google, rupa-rupanya ada banyak lagi design-design yang best-best dan stylez. Ohh memang aku suka sangatlah. Korang tengok lah, mesti korang teringin gak kan? Ok2 lets take a look.


lojoball




octopus beanbag




lotus flower beanbag




snorlax beanbag




mountain beanbag




shark beanbag




grizzly bear beanbag




boob beanbag




rock beanbag

12 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

stylo stylez lah .
tapi beanbag ni mmg mahal gilo doh .
kat fesbuk ada yg mengetag tag . heh

Pezol Stylez said...

@makcek: xksah mahal pon..yg penting kalau dpt satu mmg besh...huhu

ch!natsu said...

yg snorlax ngan bear tuh comel gler..!!
huhu beshnya klu dpt..

MaErA kZz said...

ske yg rock tu .....nmpk mcm batu betul je...

||aLeaSaRa|| said...

dulu yg famous bean bag yg ada biji2 kecik tu he3

Pezol Stylez said...

@ch!natsu: aah..besh sgt2 kn...;p

Pezol Stylez said...

@maera: sye pon ske gak...;p

Pezol Stylez said...

@alea: ooh..ye ke? hehe

anamizu said...

cik ana suke yg bear tu..ngee~~~

recent post : |khurafat???|

Pezol Stylez said...

@anamizu: saye suke juger...;p

nunu farzana said...

beanbag snorlax tu available lg tk ?

nunu farzana said...

snorlax beanbag tu ada lg tk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...