Saturday, January 29, 2011

Tolong Belikan Aku Satu



Satu benda yang aku idam-idamkan sampai sekarang ini adalah nak membeli sebuah Personal Computer Desktop yang sangat cool dan awesome tetapi tak pernah dapat lagi sehingga sekarang *sob..sob..sob*. Dunia teknologi yang semakin canggih dan pemikiran idea yang semakin kreatif dan berinovasi menjadikan barangan yang disekeliling dijadikan 'mangsa' kejam pengubahusaian casing komputer. Memang tersangat bestlah kalau dapat PC desktop ni. Mesti semangat nak berblogging akan bertambah-tambah. Hahaha. Ok lah, korang mesti nak tengok antara rekaan casing PC yg sangat incredible itu kan. Jom layannn.



Steampunk



Beer Keg



Piano



Concrete



Aquarium



Scooter



Motorcycle



Mini Bus



BBQ Grill



Sport Car



Oven

23 comments:

` said...

serious cool, giler.! paling smart bus mini dengan oven.! wuhuuu.! rasa macam nak satu jugak.!

Pezol Stylez said...

@': aah...cool

Afiq Bukhari said...

smart giler~! aku minat betul ngn hardcore modification dekstop nih :D

tapi nak buat tak mampu haha

azzey said...

Mmg best...heh3...

nub said...

perhh macam2 siot

Zaer!! said...

Nanti aku belikan ko 1.huhu.Kompem mahal derr.;p

kyle said...

haha, kyle nak 1 gak :P

Pezol Stylez said...

@afiq: sme la kiter...huhu

Pezol Stylez said...

@azzey: yup...best2

Pezol Stylez said...

@nub: tu la psl....ha3

Pezol Stylez said...

@zaer: tq bro...aku tgu ni....;p

Pezol Stylez said...

@kyle: ok

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah mmg sempoi habes lah . cool sangat . likelike . =)

NUR AYNIE said...

nak mini bus hahah~~ comeellllll

airaniez wirdani said...

Menarik..klu kreatif..customize la buat sendiri..^_^

Pezol Stylez said...

@ibs: aah..cool sgt2

Pezol Stylez said...

@aynie: sme2...hehe

Pezol Stylez said...

@wirdanie: awk tlng buatkn tuk sye boley? hehe

Si DauN CeRi said...

okeh. yg ni ohsem!

Pezol Stylez said...

@ceri: okey....hihi

Amal said...

bro...mntak share..:)

Pezol Stylez said...

@amal: amek ler!!

Faeza Suhaimi said...

concrete and oven! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...