Sunday, January 30, 2011

Serius Stylez Gigi Camtu



Pereka fesyen dari Jepun Motoi Ishibashi dan Daito Manabe telah mencipta satu alat LED yang sangat cool dan akan meng'illuminates' gigi korang apabila korang tersenyum. Pertama kali tengok sudah jatuh hati nak memilikinya satu. Tapi di mana saya boleh mendapatkannya?? *very da skema ayat* Huhuhu. Dah terbayang-bayang, bila pakai waktu malam yang gelap gulita, pasti akan menghasilkan satu demensi warna yang sangat menarik. Cam alien pun ade rasanya. Korang tengok lah. Stylez dowh !!

















21 comments:

hawiz said...

style giler pezol....nice beb..

Pezol Stylez said...

@hawiz: aah....nice2

||aLeaSaRa|| said...

wah lepas ni kerajaan tak penat nak suruh pekerja kerajaan bahagian front line utk senyum sokmo.sebab dah ada mcm2 color pilihan he3...

Tasha said...

bnd ani utk apa? stakat menyala je ke?

amir aizat said...

best giler,nak2!!

Pezol Stylez said...

@alea: betul2...pilih je mne suka...;p

Pezol Stylez said...

@tasha: aah...for fun!!

Pezol Stylez said...

@amir: tu la psl..xthu nk dptkn ktne...huhu

LehaMY said...

punya stylish la. tapi menakutkan ~ hehehehehe :D

hani osman said...

Haha.Nice.elok kalau nak guna dalam gelap ;D

Pezol Stylez said...

@lehamy: biasa jek...;p

Pezol Stylez said...

@hani: aah....gne waktu mlm best...;p

fatin nabila said...

peh sekali pandang gua rasa teringin nak pakai beb ! bhaha xD

Pezol Stylez said...

@fatin: tau xper...sme lah kiter

Azham Vosovic said...

smart sih! nak beli r...

NUR AYNIE said...

kalau dpt nie..xyah la nak gune lampu suluh kalau blackout ahhahah...

Pezol Stylez said...

@azham: beli jgn x be;i....;p

Pezol Stylez said...

@aynie: yup...betul2

said...

tetibe aku rasa aku pon macam nak satu.! tapi nak kaler kaler, tak mau satu warne, ade tak macam tu.! HEHE

Pezol Stylez said...

"/: ade je.....hehe

Faeza Suhaimi said...

tgk komen, ramai yg nak.
aku tgk mcm sengal je. hahaha. kelakar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...