Friday, January 7, 2011

Yay !! Dapat Cek Dari Nuffnang



Tunggu punya tunggu, cek yang aku nanti-nantikan akhirnya sampai juga petang tadi kat umah. Cuba korang teka, cek apa yang aku dapat.? Hehehe. Mesti korang tau kan. Cek dari Nuffnang lar. Suke2. Mesti korang pelik dan hairan kan, caner aku ley dapat cek ni. Sedangkan blog Pezol Stylez baru jek 2 bulan beroperasi. Cepatnye boleh cash out duit. Relax2 jangan panik. Tarik nafas dalam-dalam. Pastu hembus. Buat sampai 10 kali tau. Bagus. Eh, ada petua ke caner aku ley cash out awal nih? hahaha. Suspen tak? Hahaha. Aku takder petua pape la. Actually cek ni adalah dari blog aku satu lagi Terengganu Satu Destinasi. Aku wat blog ni pasal aku join Pertandingan Blog Pelancongan Terengganu tahun lepas. Sekarang dah tak update blog tu. So kalau korang nak tahu pasal Terengganu, boleh lah tengok blog aku tu yer. Mana lah tahu korang nak melancong kat Terengganu. Hehehe. Ok lah, maybe dengan dapatnya cek ni, aku harap aku akan lebih bersemangat untuk update blog Pezol Stylez ni untuk dapat pendapatan yang lebih banyak lagi. InsyaAllah.

16 comments:

ishiko said...

ohhhooo... bestnye~

Pezol Stylez said...

@ishiko: hahaha...thnx

meaw said...

wahhhhhhhhhhh . meaw pon dah dapat gak tadi,hehe........ :D

Pezol Stylez said...

@meaw: tahniah meaw!!

nub said...

woo.tahniah2.haha

Pezol Stylez said...

@nub: haha...tenkiu

fariehan ibrahim said...

oke, jeles. :PP
nk juaaa merasa cek ituu, haha!
papepn, keep it up. ^^,

Pezol Stylez said...

@fariehan: haha...yay, ade org jelez lah....meh cni aku blanja.

Shadow Girl said...

woahhh best nye! nih yang jeles. kahkah

Pezol Stylez said...

@shadowG: jgn jelez k..t i blanja u...hehe

Mohd Ridhuan said...

syoknye...

Pezol Stylez said...

@ridhuan: yuo..besh2

PuanBee said...

oo bestdeh!

Pezol Stylez said...

@puanBee: besh2....;p

ema said...

wahhh ! best nyer ~
bahagi2 lah sikit..ngee~ ^_^

Pezol Stylez said...

@ema: dtg la cni..meh aku blanja u mkn aiskrem.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...