Saturday, January 22, 2011

Hotel Helikopter Wow



Betul ke ada hotel helikopter ni? Aku pun tak berapa sure sangat. Mengikut apa yang yang uncle google cakap projek membuat hotel helikopter ni memang ada. Projek mega ini telah dibuat sejak tahun 2004 dengan mengubahsuai daripada helikopter Soviet-made Mil V-12 kepada "helikopter terbesar di dunia" sekaligus menjadikan "hotel pertama yang boleh terbang di dunia". Aku rasa projek ini merupakan hasil kerja yang sangat awesome dan ia nampak macam bus double decker di angkasa. Best jugak kan? Apa-apa pun korang layan jelah gambar-gambar kat bawah ni ea. Chill.




























17 comments:

RuSh D said...

wow menarik..mesti mahal gila

MaErA kZz said...

best kalo dpt menginap kat hotel tu...dlm mimpi bley lahhh...haha...

ch!natsu said...

kagum2.. tp cm menakotkan pun ada.. huhu~

Pezol Stylez said...

@rushD: yup menarik...mestilah mahal...;p

Pezol Stylez said...

@maera: ofkoz !!

Pezol Stylez said...

@ch!natsu: xyah takot la...wat elek sudey....;p

puteri ain said...

style gilerrr ! :)

duan lang said...

bape jute semalam ni?wahaha

ain revival said...

helikopter ke ikan buntal nie..
perghh..dalam ikn buntal ni mmg tip + top laa..hehe

Pezol Stylez said...

@puteriAin: tu la...mmg stylez...;p

Pezol Stylez said...

@duan: ntah la bpe...xtnya lg...;p

Pezol Stylez said...

@ain:xpasti la pulak...apekah??

Cz Aina said...

rupenye sgt gemook..
kahkahakah...
tp sumell..

Pezol Stylez said...

@aina: aah...cumel2

Farhana Sahri said...

seramnye nak naik...

Pezol Stylez said...

@farhana: seram lebih jgn naek....nti trauma lak...hehe

Si Matatajam said...

Bleh tahan mewah gak interior kat hotel tu,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...