Friday, January 14, 2011

Perangai Pelik Kat Mesin ATM



Pernah gunakan mesin ATM kan? Mestilah pernahkan. Rasanya kat Malaysia ni aku tak pernah lagi nampak orang-orang pelik apabila kat mesin ATM. Biasa je kot. Datang nak keluarkan duit, takpun masukkan duit atau nak masuk cek. Mesin ATM kat Malaysia ni pun mesra pengguna je aku nampak. Tapi kalau kat luar negara korang mungkin akan nampak lah  perangai-perangai pelik, lawak dan tak boleh blah yang dilakukan oleh orang-orang kat situ. Lepas tu ditambah pulak dengan mesin ATM tu sendiri yang terlalu banyak 'songeh' untuk kegunaan pengguna. Korang pasti takkan percaya sebelum korang tengok gambar-gambar ni. Jom layan.


pengemis mintak sedekah kat ATM



nampak macam superman melalui malam yang sungguh 'tough' yer.



keselamatan diutamakan



a little too late



nak bayar untuk seks ke??



kerjasama itu penting ye kawan2



alamak, kena jawab soklan la pulak



construction fail



batman tak keje arini yer



rehatkan minda anda dengan main kad



letak je kat dalam tu..senang, pantas dan efisyen



koleksi

32 comments:

apezs shah said...

salam

haha gilerh gempaQ la... ade pula kes macamni..:p

areteacar said...

hahahaha... mcm2 lah dorang nie..

TIA said...

:D \m/

Pezol Stylez said...

@apezs: mestilah ade...;p

Pezol Stylez said...

@areteacar: ya..downg mmg bmcm2....haha

Pezol Stylez said...

@tia: yeah!!

fa-in said...

hahah
konon nak buat jd kreatif la tu kot

Lan Bingka said...

haa..ada pun mesin cash deposit yg ringkas dan mudah..:)

mesmerising_wan said...

wahaha~ yg tgi sgt tu, kesian kt org tu.. hu

loLaa_nurafizza said...

macam2 pangai kt atm..ntah pape jer...

Ujang9897 said...

canggih tol

Pezol Stylez said...

@fa-in: kreatif la tuh...;p

Pezol Stylez said...

@lan: betul2 tuh..;p

Pezol Stylez said...

@wan: kesian sgt2

Pezol Stylez said...

@lola: tu la psl....;p

Pezol Stylez said...

@ujang: aah..very the technology

hakeem kira said...

yg pompuan terkencin tu edit .

Alin said...

kalau kat m'sia ada mesin ATM camnih..habihlah awek2 berkirt pendek..belakang dia mesti yg beratur orang lelaki..hehehehe

Pezol Stylez said...

@hakeem: ye ker? xthu lah tp cam betul jek...;p

Pezol Stylez said...

@alin: tau xper...;p

sfatimahzj said...

tah apa2 je..

Pezol Stylez said...

@fatimah: yup...

RuSh D said...

hahaha...mcm2 btol

hawiz said...

haha..terkencing beb..sian..kih3..

Pezol Stylez said...

@rush: aah...mcm2

Pezol Stylez said...

@hawiz: haha..lawak jek

Siti Safiyyah said...

err..macam ni punye atm pun ade ke??hehe

Pezol Stylez said...

@siti: ade je..;p

roxybelleiyramethyst said...

hahahaha...mcm2 jenis manusia de...huhuhu

Pezol Stylez said...

@roxy: aah..mcm2 ada

Gayahspears said...

pelik.. kes camni pon ade ka??? hahahaha

Pezol Stylez said...

@gayah: ade je cik gayah oi...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...