Saturday, January 1, 2011

Berhenti Di Lampu Merah




Sempena pembukaan tirai tahun 2011, entry kali ini adalah berkaitan dengan dunia teknologi iaitu berkenaan lampu isyarat. Rasanya sudah tiba masanya kita menukar rekabentuk lampu isyarat ke rekabentuk yang lebih  moden, berteknologi tinggi dan mesra pengguna yang mana seiring dengan arus pembangunan negara yang sedang pesat membangun sekarang ini. Penggunaan peralatan yang berteknologi tinggi dalam sistem keselamatan jalan raya amat penting di dalam menjamin keselamatan pengguna-pengguna di atas jalan raya. Jom kita tengok antara rekabentuk lampu isyarat yang amat cool yang boleh kita gunakan untuk masa hadapan.
























14 comments:

nub said...

perh..design semat2!!

Pezol Stylez said...

malaysia kene ade lampu isyarat camni.....;p

kyle said...

aq akan ikot lampu isyarat klu tukar camnie, hahaha

afuan shah said...

pezol...hg memang style lah weh!!!
10 markah utuk hg...
semat bergaya gituh!!
kalau ada ni..aku manusia paling bangga dok kat malaysia..hua3...

aNnE said...

pergh smart!confirm org berhenti kat tempat jalan kaki tu..hahaha

[ apexogamy ] said...

baek punya traffic light. =P

Pezol Stylez said...

@afuan shah: hahaha...tenkiu
@kyle: skang ni x ikut ke?

Pezol Stylez said...

@anne: berenti sbb nk tgok lampu isyarat ke? haha
@ apex: yep, terbaek...:p

farzana :) said...

Whoa . Tebaekk !

Pezol Stylez said...

@farhana: yup !!

NURUN said...

kene mntk menteri kerja raya la utk bentangkn dlm dewan rakyat. ehhee.....

Pezol Stylez said...

@nurun cbe nurun mintaxkn boley? hehe

Mijie said...

smart2..tp kalau guna yg nie, org asyik tgk design dia je. tak sedar yg lampu dah hijau...haha

Pezol Stylez said...

@mijie: haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...