Friday, January 21, 2011

Main Lipat-Lipat Buku



Korang pernah lipat-lipat buku tak semasa sekolah?? Eh...kalau aku suka bebenor main lipat-lipat buku ni. Tapi lipatan yang selalu buat adalah kipas je sebab panas. Tu je lah  lipatan yang aku tahu. Ok sekarang ni korang pasti akan rasa terkejut kambing beruk sebab ada banyak lagi jenis lipatan yang korang boleh buat sebenarnya. Encik Isaac Salazar telah menghasilkan lipatan 3 dimensi yang sangat cool daripada buku-buku yang terpakai dengan membuat lipatan huruf dan juga simbol. Aku tak terpikir pun nak buat macam tu. Ok lah, korang tengoklah hasil lipatan beliau.































25 comments:

kyle said...

wow....nape la kite tak tau leh wat camnie time sek. menengah dlu...klu tak, time2 boring dlm kelas fizik tue, leh ar tunjuk bakat, hahaha

iwan_dextrous said...

x terpikir lak ak nk buat mcm tu.hahaha

Pezol Stylez said...

@kyle: aah....dar duk melangu xthu watpe bek men lipat2 buku kan...;p

Pezol Stylez said...

@iwan: samalah ngan aku pun...;p

Zeeqa ~ Ajie said...

suka lipat buku mase sekolah dulu.
tp xdelah advance mcm yg ni!
great! =)

susu said...

wah, mntap lah...awesome gile

Miecyber said...

Kretip & rajinn..

RM 200 juta untuk seragam harga barang luar bandar

Pezol Stylez said...

@zeeqa: aah...smelah kiter..;p

Pezol Stylez said...

@susu: yup...;p

Pezol Stylez said...

@miecyber: yeah...mantop bro...;p

lavender harum wangi said...

oi oi~ mmg kreatip betul! :D

misza said...

pernah lipat buku panduan telefon dulu, tapi tak creatif cenggini.

Pezol Stylez said...

@lavander: yes...very creatif...;p

Pezol Stylez said...

@misza: hahaha...;p

Farhana Sahri said...

perrgghh!!...duk imagine cne di lipat....nk try!!hhahaha..,yokyok je

ishiko said...

huyyoow.. haa.. pezol selalu tunjuk gamba2 yang unik

Pezol Stylez said...

@farhana: gd luck!!

Pezol Stylez said...

@ishiko: haha..yeah..pezol syles here...hehe;p

sfatimahzj said...

mau hancur buku law aku buat..huhu

Pezol Stylez said...

@sfatimahzj: hahaha...kamo ganaz

Tuan-Belog said...

pergghhh...smart giler...btol2 ke ni?

Pezol Stylez said...

@tB: boleh cube nnti...;p

shahsyaz said...

sy x suke lipat buku...

x taw kenape...

sbb tuh sy x suke lipat kain..hehehhe

Pezol Stylez said...

@shahsyaz: hahaha...;p

nurdani said...

wow!! sangat kreatif dan tak pernah terfikir boleh buat macam tu...kena belajar ni.ada no fon dia tak? muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...