Sunday, January 30, 2011

Kreatif La Sangat Kan



Korang rasa menconteng seperti ini boleh dikategorikan sebagai apa?? Adakah ia satu vandalisme?? Menjadikan benda di sekeliling sebagai satu medium dalam menghasilkan 'contengan' yang sangat cantik dan cool. Aku tengok memang cantek dan very the creative one tp tulah bukan pada tempatnya. Kalau fikir-fikir 2-3 kali semula, seni gabungan lukisan seperti ini mungkin sebagai satu daya penarik pengunjung untuk datang berkunjung ke situ. Sapa tau kan? Tapi apa-apa pun aku suka tengok benda-benda camni. Hehe. Korang tengoklah sendiri betapa kreatifnya diorang buat.












































25 comments:

nelly said...

wah .kreatiflah .

FaKArePa!n said...

kreatif yang amat

Amie Amisya said...

yang cheerleader tu smart la. rumput jd pom-pom. ngee~

mia.lia said...

perghh..kreatif gile..jom sume cnteng blik sy,,hahaha

NUR AYNIE said...

suke2~~~!!=)

aqim said...

perghhh,,kreatif gilerlah,,trylah dak2 vandelisme kita,,berfikiran kreatif cmtu..kan bagus..lepas ni aq nk pikir lukisan kreatif cmtu..nak conteng bilik aku..

hawiz said...

cntik giler..style habiss..

hawiz said...

cntik giler..style habiss..

Hafriz el-Muhammady said...

kreatif + mantop!!! hehe..
tp gmbr2 ni nmpak cm edit jer..
ke-real-an nye kurang trsrlah..

Pezol Stylez said...

@nelly: aah...kreatif

@fakarepain: mmg dh..;p

Pezol Stylez said...

@amie: cantek sgt2...;p

@mia: boleh2....;p

Pezol Stylez said...

@aynie: loike it too...;p

Pezol Stylez said...

@aqim: boleh bah kalo...;p

@hawiz: yeah...;p

.:padie_eyla:. said...

sirius kreatif.! hehe

raziellia said...

sangat kretif lah..
xnmpk mcm vandalisme plak...
hehehe :)

Pezol Stylez said...

@eyla: aah..kreatif kn...;p

Pezol Stylez said...

@raziellia: tu la psl....cantek je kn

whitecappuccino said...

vandalism yg positif..ada ke? :)

airaniez wirdani said...

Kat Malaysia kalau buat macam ni kena tahan dek polis.Tapi kalau saya polis tu,sy suruh dia buat kat umah sy plak..hihi

Pezol Stylez said...

@white: ade kot....haha

Pezol Stylez said...

@wirdani: kam0 polis noty kan....hehe

sheydah said...

creativelah :D

::contengan hati::)) said...

wahhh besh nye!!!

kalaulah yart boleyh lukis macam 2 memang satu rumah yart penuh dengan lukisan-lukisan nie ahhhaa

::contengan hati::)) said...

wahhh besh nye!!!

kalaulah yart boleyh lukis macam 2 memang satu rumah yart penuh dengan lukisan-lukisan nie ahhhaa

Faeza Suhaimi said...

pom pom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...