Tuesday, January 25, 2011

Aku Suka Blog Ni

~klik banner  utk ke blog ni~


Macam korang jugak, mesti ada blog yang korang suka kan? Untuk pengetahuan korang, blog ni adalah blog member satu universiti ngn aku kat UTHM tp course lain. Aku suka blog ni bukan sebab aku kenal ngn tuan punya blog ni tapi sbb blog ni cantik, kemas, dan penuh ceria *tengok tagline dia lah*. Lagipun aku sbb gaya penulisannya yang sangat sempoi dan sungguh gedix itu membuatkan aku xsabar tgu entry terbaru dari beliau. Actually ade byk lagi blog yang aku suka terjah. Tapi untuk kali ni, aku nak promote blog R3VOLUSI SI GADIS sbg entry pembukaan blog yang aku suka. Sekiranya korang nak aku terjah blog korang, rajin-rajinlah hantar link blog korang dlm entry ni. Mana tau, boleh lah aku tolong promote blog korang kt sini. Ok lah, next time, aku akan promote blog-blog yang lain plak. Korang tunggu je la siapa yang bertuah. Jom terjah blog ini. Adios!!

33 comments:

Ujang9897 said...

blog aku ko tak terjah pun

gaung said...

blog kami bila pulak?? ehehe

ENTRY TERBARU: baru kenal sudah buat project..gelojoh sangat

nulhazwany abdul malik said...

ooo tengs share blog ni..
nak g tengok2 jap ^^

syafiqsulaiman said...

ok2.. bleh singgah jap..
bleh la tunggu turn aku plak..
hehehe..

Pezol Stylez said...

@ujang: nti aku terjah bloh ko ea...;p

Pezol Stylez said...

@gaung: tgu turn la der...;p

Pezol Stylez said...

@wani: sme2...;p

Pezol Stylez said...

@syafiq: yup...ok

apple said...

belog i bile nak skodeng..muahahaa

say to easy=) said...

blog sye???hehe

Pezol Stylez said...

@apple: nti i skodeng ea...;p

Pezol Stylez said...

STE: tunggu....;p

Syafiq Rosli said...

wah..bgus2..

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

fiq. said...

promote, ??
baru frust kalah kontest ni..
huh

ishiko said...

um..um.. header dye pun da chomey an..

Pezol Stylez said...

@fiq: ala..cube lg dan trus mncuba..;p

Pezol Stylez said...

@ishiko: aah...comel sgt

P0polita said...

terjah la blog sy plak.. hehe

Pezol Stylez said...

@popolita: ok

Matika said...

hehe,,,,
terasa ingin di terjah...
tetapi malu..
hehe..

tersa ingin di review oleh encik pezol...tpi..
apakah daya..
kita blogger biasa...he3

Pezol Stylez said...

@matika: releks...ti aku terjah blog ko....;p

Me3raD mYraD said...

abg Long...terbLushing beta di situ...patot Lah bLog beta mencanak canak naik foLLower...thanxie abg Long~~ =)

amira afiqah bt mohd yusof said...

da tgk blog tu,comey je .i lioke :DDD

puanbee said...

hehe baik hati yer tolong pomot blog kekawan..!

Pezol Stylez said...

@me4rad: sme2...;p

Pezol Stylez said...

@amira: aah...comel sgt2

Pezol Stylez said...

@bee: mestilah....;p

Mysara Newrie said...

saya nak jugakkkk ! :D

sayabudakcomel.blogspot.com :)

inform me if you done it :)

cik iera said...

j0m singgah bl0g saye ! :D

peri ungu (=.=") yang pakai selipar aje! said...

i folowers baru!!
tq..

sila terjah dan promote..

http://mrskepeng.blogspot.com/

tq!! muah..

hairy said...

^__^

Prince auta said...

aku nye xde pun,, hahaa

Addasyuhadadisini said...

sya pun nak jgak jadi blog yang diterjah..hehehe..blogwalking..BTW dah follow awak..jemput ke blog sya n folllow..sama2 berkngsi di dunia blogging:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...