Monday, January 31, 2011

Awww...Jangan Tengok



Korang nak tengok tak antara design langsir moden dan langsir untuk shower yang betul-betul unik dan stylez?? Design langsir-langsir ini adalah di antara design yang terdapat dari seluruh dunia. Ada banyak lagi nak upload tp tu la banyak sangat. *eee...cakap jelah malas nak carik...kan senang*. Aku rasa memang design tu very the wow and unique. Gue suka bangat loh * tibe-tibe je tuko bahasa indon ni pehal jol?*. Apa-apa pun korang layan jelah langsir tu. Kalau berminat pandai-pandailah korang carik yer kat mana-mana. Adios!!







































19 comments:

ch!natsu said...

nice!! yg 2nd last tue mmg horror.. huhu..

RuSh D said...

wah hebat..kreatif btol...

Pezol Stylez said...

@ch!natsu: horror kn...hehe

Pezol Stylez said...

@rushD: hebat2...hehe

.:padie_eyla:. said...

haha. terbaik laaahhh! yg periodic table tuu. hak3

Pezol Stylez said...

@eyla: yeah!!!

lolaa said...

wahh..menarik..yg 1st siap ade rumus kimia lg..yg 2nd last 2 mcm scary jer..

Rozuan Ismail said...

lucah2..haha..18 sx..hehe..follow your blog

hawiz said...

demmm..seksinyer..kih3..

Pezol Stylez said...

@lola: bgus utk student hafal...haha

Pezol Stylez said...

@rozuan: hahha..lucah. k tq

Pezol Stylez said...

@hawiz: hahaha....lol

Syahmi Shaarani said...

Yang last itu agak seram. Kreatif dari aspek design.

Pezol Stylez said...

@syahmi: mmg kreatif....hehe

Lan Bingka said...

psiko gile..haha

Pezol Stylez said...

@lan: tau xper....haha

tulus sweet said...

definitely not gonna buy it.haha

apple said...

uuu~ i like...mana bleh dapat bende ni?

Faeza Suhaimi said...

yang gmbr city tu cool! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...