Wednesday, January 5, 2011

Ada Rak Buku Mesti Best




Sekarang dah musim sekolah dah bermula kan. Jadi mesti korang nanti banyak beli buku. Bila buku korang dah banyak mesti korang nak simpan kan. Apa kata korang minta duit kat parent korang untuk beli rak buku yang cool ini. Kalau tak dapat beli pun korang buat la sendiri. Lagi jimat kan. hehehe. Bila dah ada rak buku ni, mesti rumah korang akan tampak lebih kemas dan tersusun rapi nanti. Entry sebelum ni pun aku ada post pasal rak buku ni. Korang boleh tengok kat SINI. Baiklah, tanpa membuang masa lagi, jom kita sekodeng design-design rak buku yang awesome itew. Serbu !!!
















































24 comments:

Hanis Azla said...

sangat menarik dan cantik.. rak buku biasa pun boleh buat kita bersemangat nak baca buku, klu dpt rak yg mcm ni lglah bersemangat agaknya..

Sricahaya said...

bestla kalau dapat rak buku cam ni..mmg kreatif sapa yg bt ni..

Izan Ishak said...

yang boleh duduk dalam rak tu mmg best. sangat santai ok~

aZIEra itu aKu.... said...

design2 yg menarik.........

Pezol Stylez said...

@hanis: betul itu bah...

Pezol Stylez said...

@sricahaya: mestila best awk....hehe

Pezol Stylez said...

@izan: sye pon ske jgk..

Pezol Stylez said...

@azira: yup...

Azham Vosovic said...

nak satu.....

Pezol Stylez said...

@azham: amek je...jgn segan2 ea

_luVy*dUcky_ said...

comelnye rak bku die~hehehhe!

Pezol Stylez said...

@LD: aah..comel kan.hehe

cheQmOomOo said...

pergh~

Lan Bingka said...

baru la rasa semangat nak kumpul buku..

Wahida Nasution Thakhrim said...

stylo betul.. nak la.. tapi konsep rumah kena moden la.. baru mantap!!

Fadzli Amir said...

Pernah copy salah satu design book shelf tu tuk client..hehehhe

~WaNniE~ said...

design cantik dan stylo.....

Pezol Stylez said...

@CM:yeah!!

@Lan: betul tu bru de smangat kn..

Pezol Stylez said...

@wahida: mne2 pon bley la..

@Fazli: xpe...yg penting puas ati..

@wanie: yup..itu yg dicari..;p

alexa yussida said...

cool gile rak buku bebear tuh..hehe:D

Pezol Stylez said...

@alexa: yup..comel giler kan...;p

iszieylyanziy said...

kretif!hahaha

wyusairah said...

kalu ade 1 kat umah..bestnye..mesti t'lebey rajin bace buku..hehe

nunui Joe said...

kreatif n menarik ati lah! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...