Saturday, May 2, 2015

GELAGAT KUCING SPHYNX YANG MEMUKAU


Kucing Sphynx antara jenis kucing yang eksotik sebab bagi aku kucing ni pelik sikit. Hairless. Lain dari yang lain. Menyeramkan ada juga bila tengok. For sure memang tak kan bela kucing jenis ni. Hehehe. Jom layan tengok kucing ni.














KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT SETERUSNYA

Saturday, April 25, 2015

KEK 3D YANG SANGAT MABELES



Betul ke kek ni...cantik betul design. Macam tak percaya pulak. Ni antra design2 kek sangat mabeles la baq hang. Sume kek ni adalah antara kek-kek yang masuk pertandingan buat kek di Threadcakes.
















KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT SETERUSNYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...