Tuesday, January 4, 2011

Jangan Tutup Pintu Itu



Antara koleksi penahan pintu yang sangat kiut, comel, moden, cool, dan sangat kreatif yang perlu pintu korang miliki. Lepas ni tak payah la nak letak batu ke, kerusi ke, meja ke, dan apa-apa sahaja untuk korang jadikan alat penahan pintu daripada terbuka dan tertutup. Malas nak citer panjang, jom ikut aku skodeng antara rekabentuk penahan yang sangat awesome itu. Jom.




































34 comments:

hawiz said...

cunn..hihi..kreatif

cheQmOomOo said...

loike2

Pezol Stylez said...

@hawiz: itu sdh tentu....;p

Pezol Stylez said...

@cheqm: loike too !!

Lan Bingka said...

dari kecik sampai besar asyik tengok penahan pintu yg sama je..;p

Pezol Stylez said...

@: jadi tuko2 la yer..haha

Juliana :D said...

wahh ! chumell nye .. suke banget :D

woot-woot said...

tu duit betol ke ape - -

Mawar Merah said...

Suke yg pala animal tersepit kt bwh pintu tu. Sadis x I? ngahaha

Pezol Stylez said...

@juliana: i loike too

Pezol Stylez said...

@woot: bukan...;p

Pezol Stylez said...

@mawar: sakit kot animal tuh...haha

pipoq said...

kat Malaysia ada jual tak bebenda camni ?

Pezol Stylez said...

@pipoq: xtahu la plok ade jual ke tak...ade kot...hehe

ishiko said...

kalo tu dwet betol buat sendal pintu, memg tak lame la pintu tu ttp balik.. hehehee ~

Pezol Stylez said...

@ishiko: tau xper....haha

bungakuning . said...

yg patung lidi tuu paling cool :)

geekz36 said...

mana nak dapat door stopper macam kat atas tu?

Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

Pezol Stylez said...

@bungakuning: okey

Pezol Stylez said...

@geekz36: cari kat kedai la wey..

hans said...

hehehhe
ku pernah tgok pic2 nih
macam2 bentuk ada
hehhe

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Pezol Stylez said...

@hans: hahaha

aNnE said...

HEHE yang kasot tu comel..hahaha

Pezol Stylez said...

@anne: yup...coel gitew kn...

h A n Y S said...

comel2 belaka sume ni!
;D

Pezol Stylez said...

@hany: comey ea..bgus2

cik kodok said...

Semua kiut2.. suka gak guna menda2 unik ni :D

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

hahah ! kreatif giler

Pezol Stylez said...

@cikKodok: bgus2

Pezol Stylez said...

@siti: yup

maCy said...

real cool :)

Pezol Stylez said...

@macy: yeah...

althafunisa said...

kalau ada penyendal pintu cam nih, sure ta gna..wat koleksi lagi comei...

althafunisa said...

kalau ada penyendal pintu cam nih, sure ta gna..wat koleksi lagi comei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...