Friday, January 7, 2011

Peti Surat Itu Sangat Menarik



Tiba-tiba pulak hari ni nak buat entry pasal peti surat. Yelah semalam kan dah dapat cek dari nuffnang. Jadi nampak pulak peti surat kat umah sewa aku ni. Apsal la kecik je sangat. Pastu design pun biasa2 jek Tengok kat jiran sebelah umah pun sama je. Takde design lain ke nak buat peti surat. So, aku pun sepakat ngan uncle google tuk cari design pelik dan menarik dari seluruh dunia. Cari punya cari, akhirnya aku ngan  uncle google jumpe jugak. Ermm...rupa-rupanya ada bermacam-macam bentuk peti surat sebenarnya kalau korang nak tau. Hehehe. Korang nak tengok tak?? Meh ikut aku. 










































16 comments:

Tasha said...

kreatif giler!

NUR AYNIE said...

unik tol...=)

NUR AYNIE said...

unik tol...=)

Pezol Stylez said...

@tasha: yup...sampai giler kreatifnye ye..

Pezol Stylez said...

@nur: memang unik...;p

Cik Aien said...

kalau peti surat mcm ni ade kt rumah, hari2 posmen dtg anta surat :p

Pezol Stylez said...

@aien: posmen tu nak ngorat kat peti surat awk la tuh...haha

hakeem kira said...

wahh wahh~ aku nak yg R2D2 tu . :D

Pezol Stylez said...

@hakeem: boley2..amek je...free je

ishiko said...

2 tokey lappy apple la tu peti surat mcm tu.. hehe ~

Pezol Stylez said...

@ishiko:aah...betul tuh...;p

misyamissyou said...

kretip..terutama yg last skali tu..haahaa!

^baju kurung^ said...

waah.. kalo cmnila gayanya, nk kna pos surat tiap2 ari la jwbnya.. chantek sgt!

mugmerah said...

betul ke wujud ni.. menarik.. leh buat 1 ni.. haha

RuSh D said...

smart btol...

PuanBee said...

ziraffah tu comeii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...