Wednesday, January 19, 2011

Klasik Itu Stylez



Sesetengah design itu klasik. Sesetengah design itu juga inovatif. Bila digabungkan di antara klasik dan inovatif itu maka jadilah yang klasik itu stylez. *entah betul ke tak formula aku nih, pepandai je*. Seorang pakar dalam ilustrasi teknikal dan rekabentuk kereta iaitu Visualtech's Bo Zolland telah menggunakan teknik-teknik moden dalam menukarkan casis kereta T-Bird ni daripada baru kepada lama. Dan hasilnya seperti yang korang tengok design kereta ini. Lihat sahajalah hasilnya, sangat2 style kan. Serius style. hehe. Teringin pula nak beli kereta macam ni. Huhu. Ok lah, aku nak layan kereta klasik yang stylez ni jap. Korang layanlah juga ek. Adios!!














10 comments:

apezs shah said...

salam

wah elegent juga org kata elegent clasic gituuu... suka merah and hitam tu.. cantiknya..;)

Pezol Stylez said...

@apezs: aah...klasik elegen

MAKCEK bukan NENEK said...

kaler merah ngan hitam mmg super duper cool !!

Pezol Stylez said...

@makcek: aah...betul tu...;p

yott said...

mmg klasik..nice2..i likee

Pezol Stylez said...

@yott: yuo..very nice...;p

kyle said...

sokong! cantek giler kete tue, fuhh

Pezol Stylez said...

@kyle: aku pon suke...;p

wyusairah said...

kalu ade 1..rse cm b'lagak jew..hehe

Pezol Stylez said...

@ayu: mestilah....;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...