Wednesday, December 29, 2010

Senaman Untuk Perut Berotot

Bagi mendapatkan tubuh badan yang sihat dan menyegarkan, korang perlulah bersenam. Jangan terlalu asyik nak buat senaman 'blogwalking' sahaja. Korang perlu jugak keluarkan peluh. Tak payah ambil masa yang lama, cukup antara 20-30 minit sehari. Baiklah, bagi sesiapa yang menginginkan perut yang berotot six-pack, korang bolehlah follow langkah-langkah yang ditunjukkan di dalam video ini. Mungkin pada awal korang mengikuti senaman adalah sangat susah, korang boleh buat slow-slow ea. Korang nak perut yang cantik kan?? So kenalah bersusah-susah dahulu dan hasilnya korang tengoklah di kemudian hari. Ok. Selamat bersenam.





4 comments:

Roket Kertaz said...

senaman memerut lak cemana ..????

Pezol Stylez said...

Aku dah try..mmg jadi tau...hehe

hawiz said...

berkesan tuh..tp cam tak larat jer nk wat..huhu

Pezol Stylez said...

mula2 mmg susah nak ikut...lama2 boleh je...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...