Wednesday, December 8, 2010

Tidurlah Dengan Lena



Hah!! korang mesti minat tidur kan? Lebih2 lagi kalu time hujan. Perghhh...memang sedap la. Ditambah pula sekiranya kalau korang ada bantal camni. Lagilah bertambah lena korang akan tidur ek. Haha. Banyak rekaan yang sangat menarik dihasilkan oleh pembuat-pembuat bantal ni. Macam-macam lah. Kalau korang nak cari idea rekabentuk bantal yang menarik, jom kita tengok gambar nih. Jom.
































7 comments:

pezol said...

tidurlah sayang..

AngahSayang2314 said...

tidurrrr lagi besttttt joint leh hehehe

apa2 pun 4llow uuu jom kita tukar2 link

silencer principal said...

aktiviti paling takde risiko= tido! hoohohhoho

selamanya lenabanon said...

nak bangun pon ssh lau cm nih hahah :P

nora said...

aku nk gakkk, ko buat kan satu utk aku bolehhh

salwaismail said...

comel-comel bantal tuh (:

waRDah a.k.a QiQi said...

mak oii bantal.. :D

suke yg bentok laptop tuh..
len kali xyah susah2 bwk laptop berat2.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...