Wednesday, December 22, 2010

Award Ke-4




Award ni dihadiahkn oleh saudari Cik Tiniey sbb aku ni merupakan follower bertuah bagi blog beliau. Sangat2 menghargai pemberian award yg sungguh tak ternilai ini. Thanks a lot.



[1] Ucapan anda;
Juz wanna to say, tengkiu very much for the wonderful award. Sgt2 x percya, dlm2 byk blogger, blog aku juga yg dapat. hehe. Thanks tau.



[2] Berikan 4 ciri lelaki / wanita idaman anda untuk dijadikan suami / isteri; 
Seorang yang taat kepada perintah agama, taat kepada orang tua dan yang paling penting kena pandai memasak la..hehe.



[3] Berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan anda;
Saling mencintai antara satu sama lain dengan berlandaskan iman dan takwa kepada ALLAH s.w.t.



[4] Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta;
Pernah. Tiap2 hari kot bace.



[5] Letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka bahawa mereka telah memenangi award ni;
Blog-blog yang bertuah untuk menerima award ini adalah:




Tahniah kepada penerima-penerima award dari aku coz korang sememangnya follower aku yg bertuah hari ini. Ok nak out dulu. vavay!!

9 comments:

Pezol Stylez said...

thanks

cinta imiera said...

pakcikim: salam pezol..tahniah ..semoga mendapat kebrktan :)

erienz said...

10q bagi akk award..tahniah buat pezol gak...nnti akak ambik yer...

Cik_Shiqah said...

assalamualaikum, trima kasih. nnt saya amik yer, InsyaAllah. :) tq again. hehe.

putra said...

wah...aku dapat award..hehe

~CiK TiNieY~ said...

tahniah encik pezol!anda sememangnya layak dpt award ni!;)

be happy always...;)

Pezol Stylez said...

thankQ..

achik yg kuat sgt membebel.. said...

eh na mintak doa pendekat jodoh tu buleyh? hehe..

~Snow Princess~ said...

Thanks Pejo...nti i amek yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...