Thursday, December 30, 2010

Sayang Korang Semua

Hidup ini perlu ceria. Korang jangan nak sedih-sedih. Hanya tinggal berapa hari je lagi kita akan meninggalkan tahun 2010. Benda yang dah lepas tu kita abadikan lah dalam kenangan untuk tatapan masa hadapan. Lepas ni kita mulakan lembaran baru dalam naskah kehidupan di tahun 2011 nanti. Mana-mana azam korang yang belum terlaksana lagi tu, korang boleh teruskan pada tahun hadapan. Hidup kena teruskan ke hadapan bukannya masih jauh tertinggal di belakang. Ok lah, malas nak merapu dengan panjang lebar lagi. Korang bukan nak baca kan? haha. Btw, aku nak ucapkan millions of Thank You kepada korang yang sudi menjengah dan memfollow blog aku yang tak seberapa ni walaupun tak sampai pun 2 bulan blog Pezol Stylez beroperasi. Thanks for your support guys. Love You. Let enjoy diz song Firework by Katy Perry. Chill yah!!.


11 comments:

nub said...

cayalah pezol!

hahak

Pezol Stylez said...

haha...thanks tau sudi singah blog aku.....;p

afuan shah said...

hahahha..go pezol!!!
pastikan penulisan mantap.x perlu pnjang2..tp isi mau ada!!
btw..blog ni memang style...x serabot!

Pezol Stylez said...

thanks to afuan shah....:D

miss hunnybunny said...

biarlah kenagan lalu bermain dikotak ingatan..teruskan dengan lembaran yang baru..wee...

Pezol Stylez said...

thnks miss hunny

TunTeja said...

happy blogging! :)

MiZi said...

mizi nak ajak baca kisah sedih mizi

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sedih-yang-aku-redha.html

Pezol Stylez said...

happy blogging too tun teja...

lynn angel said...

xsampai dua bulan, dah ada beratus2 follower?? seriusly, i am amazed.. :)

Pezol Stylez said...

@Lynn : yes..itulah kenyataan'y...sye pon xcaye...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...