Friday, December 31, 2010

Korang Pasti Takkan Percaya

Dean Potter antara pejalan kaki atas tali professional dunia

Semua orang boleh tangkap gambar. Juz klik and see. Mudah kan?? Bezanya, bagaimana orang tu tangkap gambar dengan menggunakan daya kreativiti yang tinggi dengan menggabungkan imaginasi yang menarik untuk menjadikan gambar tersebut nampak cool. Maknanya kat sini, kalau kita tengok gambar tu seolah-olah adalah hasil daripada ubahsuai menggunakan photoshopped or somethin' else tetapi pada hakikatnya gambar itu adalah yang asli. Ok jom kita tengok antara gambar-gambar yang sangat cool itu yang telah ditangkap oleh jurugambar-jurugambar professional.


baring atas jalan raya yang sebelahnya ada lopak air


budak tu sebenarnya melompat la

kepala kuda mana?? actually kuda kepala kuda tu tengok sebelah


wow hebat!! tp sayang lalat tu dah mati. hehe


kalau korang balajar sains pasti tau kan?


senang je nak buat bende nih...;p



warna bulu kuda belang itu memang pelik kan? tp itulah memang itulah warnanya.


yang kiri tu gambar yg berdiri depan cermin dan kanan tu adalah yang betul 


da biasa buat bende nih kat skolah dulu. haha


nak mati cepat agaknya mamat nih. ketinggian air terjun victoria 360 kaki.

17 comments:

Mr. TN_SkY said...

memang cool!!

N@SIQUE said...

menarik,,tertarik n the boom~~

Pezol Stylez said...

ke ba boom!!

de_kerinchi said...

memang kreatif

afuan shah said...

pergh!!memang style abes lah....
cayya doh!!:))
(thumbs up!!)

miss hunnybunny said...

wah!!cool giler semua gambar ni..best2..thumb up!!

chegu abbas said...

terbaek la gamba2 ni,,,

Solihin Zubir said...

haha.. mmg cool habis dowh...

Pezol Stylez said...

yeah..cool !!

_luVy*dUcky_ said...

coolll!!!!

Anonymous said...

semat nyerr :D

Pezol Stylez said...

itu sudah tentu kwn2...

farzana :) said...

Awesome !

Pezol Stylez said...

yeah!!

Si DauN CeRi said...

woah! hebat!

kimchisu said...

wah sgt hebat la ^^

Pezol Stylez said...

yup...downg mmg hebat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...