Friday, December 17, 2010

Pintu Kaca Yang Stylish



Antara koleksi siri pintu kaca gelunsur atau sliding doors yang sangat cool dan unik telah dihasilkan oleh syarkat dari Itali iaitu OTCDoors. Menggunakan elemen-elemen sorak yang kontemporari yang stylish serta moden dan ia sangat sesuai digunapakai samada di rumah mahupun di pejabat. Bukan sahaja pintu ini sangat unik bahkan ia akan dapat menjadi point of view apabila kita melihatnya. Jom kita tengok yang lain pulak.




















6 comments:

Ujang9897 said...

bestnya...harga pun mesti best

azie said...

Pic yg 1st tu nice :)

Munirah said...

cantik laa..tapi sure mahal ni..

Adam Haiqal said...

nak sliding yg ade gmbr bangunan tuh!cntik giler...hmm mana nk beli?hahahah

Cempakamelati said...

Hmmm sungguh cantik dan seni.

Pezol Stylez said...

ade je kat malaysia kalu nk beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...