Wednesday, May 11, 2011

Aku Masuk Surat Khabar Utusan Malaysia

Tengah aku bersantai-santai kat rumah sambil melayan fesbuk yang tak sudah-sudah...coach olahraga aku tag aku satu gambar kat wall aku. Peh..aku macam tak percaya apabila kawan aku AKIM *bukan aku tau* masuk surat khabar online Utusan Malaysia. Edisi kampus tu...klik SINI...bukan senang dapat masuk paper. Apa-apa pun terbaek la kat Akim. Dah popular ko sekarang ek. Tapi...latihan olahraga kita jangan tinggal tau. Masum dah dekat ni. Jom kita tambahkan koleksi pingat masum kali ni. Hadiah tuk UTHM yang tersayang ini. Hehehe.


p/s: aku pun nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada emak aku yang berada kat kampung. Puasa nanti anakmu akan balik menemui emak. Tunggu tau. Sayang mak....;p

10 comments:

Fiqah Alias said...

hehe..cm syokla msuk paper..klo fiqah kn,wlupon bkn fiqah yg msuk paper tp klo ad mmber yg msuk paper pon kre ok sgt dh tu...bleh gk tumpang2 nme..huhu.. (^.^)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..aku nak masuk gak paper!

nureenina said...

wah..beznyer,,, congratez akim..
law member kite epi kite epi gak..bagos :)

cucu umie said...

haha..okaylh tu masuk paper..btw, kalau tidak pasti kita akan jumpa di MASUM, tpy sygnye sukan petanque digugurkan..lala xjoin ah masum ..lala btw, good luck ya..semoga berjaya

Pezol Stylez said...

@fiqah: betul2..rse bangga sgt dpt kwn msuk paper..;p

Pezol Stylez said...

@iqbal: jom2

Pezol Stylez said...

@nureenina: aah..gembira2...;p

Pezol Stylez said...

@cucu umie: thnks.....;p

Rozuan Ismail said...

seronoknya.dapat masuk paper.boleh wish hari ibu lagi.cayalah!

Pezol Stylez said...

@rozuan: tu la psal...jeles aku...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...