Tuesday, December 7, 2010

Badan Bau Jom Mandi



Sesiapa yang belum mandi tu, korang pergi lah mandi dulu. Sekarang shower pun dah macam-macam jenis design nye. Yelah rekaan moden dan kontemporari bak kata orang. Hehe. Dengan rekaan yang begitu cool dan menarik akan dapat korang tuk lebih kerap mandi. Okey lah tu. Daripada yang aku tahu terlalu kerap korang mandi, badan korang akan rasa sihat tp mandi ni tak termasuk dengan mandi wajib okey. haha. Jom tengok antara rekaan shower yang korang boleh jadikan inspirasi tuk letak kat bilik mandi korang. Jom.


































6 comments:

pezol said...

mandi jgn x mandi

amira said...

pergh..mau tercengang lima minit baru nak mandi.. haha

Aina Fadzila said...

terbaik la semua shower2 tu. kalau ada shower camni, mandi x kuar2 dr bilik mandi pun xpe. HAHA ;p

i am S!L4H.. said...

uishhhhh best nye cmtu klo ad kt rmh 1...
sorg msti 4,5 jam bru siap mndi..bil air mn'canak2 naik...ahahahah

Cik Diana said...

wah! hebat dh lO nie..
kalO gtu mcm maleh nk mandy asew.. nk tgk jer.. kui3x

hamzah ian said...

hahaha.. adui..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...