Friday, December 10, 2010

Ku Petik Gitar



Gitar merupakan alat muzik yang sangat diminati oleh peminat-peminat muzik. Aku tahu korang pon mesti ade yang minat main gitar kan?? Even aku tak reti main gitar tapi aku sangat suka tengok member2 aku main gitar. Siap nyanyi lagi tuh. Perghhh mmg hebat la mamat nih ( lam hati ckp ..eleh ngade2 nye mamat nih). Tapi korang tahu tak, gitar sekarang ada banyak jenis rekaan nya jugak tau? Aku rase gitar2 tu tuk otai-otai yang sudah expert dalam main gitar nih. Nak tengok?? Jom.


Gitar Tapak Kaki


Gitar Lutsinar


Gitar Papan Sirkit


Gitar Pedang


Gitar AK-47


Gitar Ular


Gitar Chrome


Gitar Skop


Gitar Pikasso


Gitar Steampunk


Gitar Lego

4 comments:

Pezol Stylez said...

andai ku tahu..memetik gitar...huhu

Sha Shakina said...

i minat gler dgn gitar and i suka org main gitar. smpai skrg sdg menunggu someone yg pndai main gitar :)

Noona said...

mcm mane la diorang main gitar pikasso tu ek....

asmaiza daud said...

gitar boleh jadi peneman kala boring aku..tapi kalau camtu la rupa gitar aku, terus aku campak... serammm seh...huhu tapi kreatif mmg tak boleh cakap la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...