Tuesday, December 7, 2010

Lepak Di Kafeteria Pallazo



Sapa nak temankan aku lepak kat kafe nih? Sila angkat kaki cepat?? Hahaha. Kepada student2 ipt yang masih lagi ada paper final exam tu, korang boleh la lepak kat kafeteria lak. Tak kan nak lepak kat McD je. Ntah-ntah staf2 kat McD tu da naik menyampah tengok muka korang je selalu lepak kat tempat diorang. Kafe ni diilhamkan oleh pezol stylez Mr Tobias Rehberger. Beliau ini telah memenangi hadiah Golden Lion untuk kafe yang beliau buat nih di Pameran Kesenian di Itali pada musim panas yang lalu. Memang best la tempat ni. Aku pun nak study jugak kat sini. Hahaha. Jom kiter tengok pic yang lain plak.







5 comments:

pezol said...

bole pening aku study kt cni...haha

Noona said...

yuyeyuyeyuye...pening pening..
tengok pun pening..huhuhuhu....
memang kreatif..
ade lagi x gmbr peserta yg lain???

whitecappuccino said...

boleh perpinar mata kalo study kat sini...

zackmohd said...

kalerfull giler tmpat ni..fuyooo

zackmohd said...

ni kalau dah masuk sini..boleh cari jalan kuar ke ni?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...