Thursday, December 9, 2010

Dekorasi Rumah Dengan Sticker




Rumahku Syurgaku. Korang biasa dengar kn? Boleh tak kalau sekali sekala korang tukar mood rumah korang nampak lebih cacthy, anggun, dan nampak lebih menarik? Ni mesti nak kena guna banyak duit bila nak tukar kn? Tapi korang boleh buat semua tu dengan hanya menggunakan sticker sahaja. Kos pun murah je kot. Korang cari je design2 gambar stikers yang korang rasa menarik pastu tampal kat mana-mana bahagian rumah korang. Aku pasti korang mesti suke punya lah. Ok jom kita tengok antara design2 yang boleh mencantikkan rumah korang. Zassh!!














4 comments:

Pezol Stylez said...

mals nak cat..tampal stiker pon jadilah..

MrsAyie said...

mudah, dan unik... (cantik lak tu)

salwaismail said...

heh, cantik (:

.::: Princess MOMOY :::. said...

yup. bilik momoy pun buat macam tu
kalau jemu leh tukar2
jimat dan praktikal
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...