Wednesday, December 29, 2010

Kalau Lupa Kena Tulis Sikit



Nota lekat sememangnya sinonim dengan korang yang kerja di dalam pejabat dan pelajar-pelajar IPT. Aku pun seorang student yang tak berapa nak pandai ni pun memang ada nota yang jenis lekat-lekat ni. Macam-macam aku tulis atas kertas tu pastu tampal kat dinding. Kalau malas tu tampal je depan skrin lappy. Hahaha. Kalau dulu aku tengok nota lekat ni hanya mempunyai bentuk yang biasa-biasa sahaja. Tetapi sekarang dah macam-macam bentuk pulak ye. Aku kira memang orang yang design bentuk nota kaki ini seorang yang kreatif tahap cipan la. hehe.Aku memang suka sangat. Nak tengok antara rekabentuk nota lekat yang kreatif dan cool itu?? Jom terjah kat bawah ni.

































7 comments:

khairunnisa ♥ said...

kreatif :) suka nota lekat yang ada pen merah tu.

Anna said...

suka yg pendrive! XD

Pezol Stylez said...

aku suka semua sekali...haha

Miecyber said...

Kretip....:D

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

ezzenurfarhani@blogspot.com said...

comel nye!!!.. xsampai 3 day bku nota 2 dh abiz..alik-alik kene koyak je ..huk3x

Pezol Stylez said...

haha..biaslah..kene menulis byk tu ezze.

saraeisyabalqis said...

best nye!
yg epal tu ade jual x?..isk..
bru seronok..excited nak ingt sumthin..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...