Sunday, December 5, 2010

Blog Baru 2010 Pilihan




Blog Baru Pilihan 2010....hmm..memang baru sangat blog aku nih. Tak sampai pon lagi satu bulan beroperasi. Aku mula buat blog aku ni pada 11 November 2010 pada hari Khamis jam 5.45 petang. (fulamak, detail plak mamat ni bagi). Dulu memang dah ada niat nak buat blog ni tapi tu lah, dah nama student kn, xde masa nak buat blog ni. Ade je halangan nak buat. Masa memang xde langsung. Sibuk giler macam mengalahkan menteri jer. Hahaha. (poyo je lebey engkau). Mana nak pikir assignment lagi, nak buat tutorial lagi, mana dengan latihan sukan nye dan macam2 lagi lah. Memang aku tak berapa nak pandai bahagi masa.


Tetapi sekarang ni, umo pun dah meningkat, muka pun boleh lah tahan hensem jugak, awek pon banyak cube2 nak tackle aku, so aku pun bijak la sket2 urus2 masa ni. 24 jam kn. Banyak masa tu sebenarnya klau pandai bagi2 masa. Takde hal lah. Nak tulis blog ni pun aku peruntukan masa beberapa jam tuk wat entry2 terbaru. Belajar plak ade masa nye. Nak main ade juga masa nye. Memang secra keseluruhannya aku berasa gembira dengan kehidupan sekarang nih. Tulis blog adalah antara kegemaran aku skang ini.


Okeylah kepada blogger2 baru yang baru berjinak-jinak dengan dunia blog, aku ucapkan WELCOME. Jom kenalkan blog korang tuh kat BLOG PILIHAN MALAYSIA. Diharapkan dengan cara ini dapat memperkenalkan blog baru korang tu kepada rakan2 otai kite dalam dunia blogger ini. Join tau. Baru ley kenal-kenal ngan korang kn. Tak kenal maka tak cinta kan? Oklah. Selamat berblogger.

8 comments:

pezol said...

welcome

i am S!L4H.. said...

owh yg projek bpm tu erh..*ceyyy projek*
undi2 tu...

kai azmier said...

gud luck bro!

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

♫ AMALINA ♫ said...

Follow awakk .
Good luck eh dear .
Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
:D thanks kachak

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

♥ nur ♥ said...

good luck dear..
undi nur kump 4, no.129
(=

Gadis Kampung said...

selamat berentap semua..semoga korang berjaya...
saya nak tumpang promote contest saya boleh ye
jom jon contest saya boleh menang RM101 DAN PENDRIVE http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...