Friday, December 3, 2010

Kasut Tumit Tinggi Tahan Lasak



Terjumpa kasut tinggi yg amat menarik. Kepada wanita2 yg minat dengan aktiviti2 lasak tetapi still mahu mengekalkan kefemininan, korang boleh lah tempah kasut tumit tinggi yg amat sesuai sekali dengan jiwa korang yang lasak itu. Kalau nak panjat gunung boleh, bawak bekebun pon boleh. Aku rase kalau korang pakai kasut ini memang kaki korang macam kaki robot dan lagi satu macam takde akal je. haha (gurau je). Jom kiter tengok.















7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wwooaahh
style gile..
nak lahhhh,,,

ejai_ej said...

huhuh.. secure ke pakai high heel nih untuk hiking bro? aku tgk cam susah je.. hohohoh

Anonymous said...

ntahla..aku pon xthu.

miss fatihah said...

haha nak shoppg pon lenguh pakai lama2 ape lagi hiking

tiefazatie said...

isk2..kalu berjln lama pun pakai heel sakit kaki..nie nak hiking?berkebun?biar btol..gle la..suh la model2 je pakai..haha

selamanya lenabanon said...

hahaha hebat gilaa..

h A n Y S said...

ish..macam tak secure je pakai ms hiking..
lg 1, high heel ni tak elok la di pakai sentiase..
huhu~
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...