Thursday, December 9, 2010

Beg Poket Tidur




Perkara yang paling dibenci apabila pergi berkhemah adalah 'terperangkap' dalam sleeping beg. Kalau nak jalan mesti je kene bukak kn? Susah betul. Tapi masalah ni boleh diselesaikan dengan adanya Beg Poket Tidur yang boleh dipakai seperti baju. Macam mane tu? Sleeping beg ni boleh di'adjust' mengikut saiz si pemakai. Tak kira kecik, besar, tinggi mahupun rendah. Korang juga boleh melompat, berlari ataupun boleh buat ape gaya sekalipun tanpa menanggalkannya untuk pergi ke man-mana. Jadi sape2 yang pergi ku0r pergi berkhemah tu bolehlah dapatkan sleeping beg ni ea. Jom pergi camping.







9 comments:

Pezol Stylez said...

jom camping!!

Eera Dot Com said...

jom-jom .. macam best je .

AiDa AzRyN said...

dah rpe cam astronaut j.. *tetiba.. XD

salwaismail said...

agreed with AiDa AzRyN (:

Ujang9897 said...

mlm2 jln pakai baju nie mesti seram..hee

nora said...

ko ajak aku gi camping ek, kat ne kat ne

hans said...

style juga kalau ada baju nih satu
nyamuk xleh gigit
heeheh

P/S : Syurga Coklat Dan Gara - Gara Semangat Coklat Buat Aku Merepek Sekejap...Hahaha!

Nadia arRumaisha said...

memang style bebenor beg poket tdo ni...confirm kalo camping nyamuk lekat kat muke jer

Cik Kay Jue said...

mesti best tido pakai beg poket ni.. selesa.. tapi macam bj angkasawan la pula.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...