Sunday, February 6, 2011

Tips Nak Update Blog



Komik yang aku suka baca skang ni. Best giler!! Korang bacalah. Ada banyak lagi komik aku yang macam ni. Bila dah lenguh berblogwalking, inilah yang aku buat. Layan komik lah. Hahaha. Komik ni baru je aku beli dua hari yang lepas. Mahal kot. Tapi xpelah, minat punya pasal, aku beli gak. Buat koleksi. Ambik masa gak nak abes komik ni. Bukan apa, tengah baca-baca tu, ade je idea nak tulis dalam blog. Macam-macam nak buat. Itulah orang cakap, ilham nak dapat idea ada macam2 cara kan. Mungkin ini adalah satu cara nak dapat idea bila aku update blog ni. Serius aku cakap. Memang skang ni banyak je idea nak wat. Mungkin korang ade cara korang tersendiri nak cari idea tuk diupdate dalam blog korang kan. hehehe. Apa-apa pun, aku ucapkan semoga korang akan terus sukses berblogging ek. Have a beautiful sunday!!

7 comments:

said...

yeah, betul kene ade care sendiri nak update blog.! hehe

Dilla Nur said...

komik neh membe dilla sgt2 suke wat koleksi...hoho...klu pegi news je msti carik komik nehh..

Pezol Stylez said...

@"/: aah...betul2

Pezol Stylez said...

@dilla: oo...sye pon ade gak...hehe

.:padie_eyla:. said...

happy sunday and becoming-monday! hak3. =p

Pezol Stylez said...

@eyla: awk jugee...hehe

noornazuha said...

nak update blog bia la story yg memberi faedah pada semua kan..tips ke nasihat ke...tapi tula..cara penulisan masing2 berbeza...amek yg baik kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...