Saturday, February 26, 2011

Kasut Pelik Macam Lady Gaging



Robert Tabor merupakan seorang artis dan pereka fesyen kasut yang sangat kreatif. Korang tengok jelah antara koleksi kasut yang beliau hasilkan. Very the stylish, unik dan meriah. Kepada korang-korang *wanita dan lelaki patah je ok*  yang nak inginkan kelainan dalam berfesyen boleh cuba pakai kasut-kasut rekaan beliau. Ada bran??? Yelah, asyik2 guna design yang sama je. Tampillah sekali skala dengan satu kelaianan. Confirm korang jadi perhatian orang ramai nanti macam icon selebriti fesyen pelik Lady Gaga tu. Hehehe. Jom tengok antara design yang Mr Robert Tabor ni buat. Cekidout!!!




































16 comments:

RozectLyantie said...

Cantik..
Semuanya kreatif dan unik

Pezol Stylez said...

@rozect: aah...cantik kan...hehe

airaniez wirdani said...

serba slh nak pkai..mcm pijak *mknan*.huhu

mykhalis said...

mmg nampak pelik arr

Pezol Stylez said...

@wirdani: hehe....tu la..hihi

Pezol Stylez said...

@khalis: yup...;p

fairuz said...

agak2 kalau aku pegi kelas pakai macamni, mesti pelik kan. hahhaa. aku kan lelaki! bole ke pakai mcmni? bengomm

Amirrah Zawani said...

mak aih.. macam2 ada.. kretif sungguh.. boleh pakai ka ni?? haha :)

~~ytazzizzaty~~ said...

nmpak cm sdap je smua tuh...hak4

Hafiz & Yana said...

memang tak sanggup nak pakai...huhu :D

Pezol Stylez said...

@fairuz: ko laki ke?? haha

Pezol Stylez said...

@amirah: boleh je nk pki...;p

Pezol Stylez said...

@zaty: awk nk mkn ek...hahaha

Pezol Stylez said...

@yana: buat koleksi lah...haha

NUR AYNIE said...

nmpk sedap~~~ nak mkn laaa hahaha

Pezol Stylez said...

@aynie: nk mkn ye...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...