Monday, February 14, 2011

Gempar Pejabat Facebook Diterjah



Gempar ke? Takdelah saja nak kasi gempak sikit pagi-pagi ni. Nak bagi korang tengok pejabat facebook je. Pejabat rangkaian laman sosial terkenal dunia iaitu facebook mempunyai pejabat yang sungguh relax, simple, sempoi dan menenangkan. Tengok saja gambar yang ada ni, aku pasti korang mesti merasakan bukan seperti apa  yang korang sangkakan. Yelah mungkin ada sebab diorang buat pejabat macam ni kan. Aku memang suka sangatlah kalau dapat pejabat macam ni. Serius suka. Aku ingat kalau ada kerja kosong kat sini , aku nak try la minta. hahaha. ok lah, jom kita terjah apa yang ada kat dalam pejabat abang Mark ni.






































5 comments:

Pijahh' de-Arr said...

cntik pjbt dy haha

Pezol Stylez said...

@pijah: aah..cantek

AngahSayang2314 said...

wah kalau macam nie la.. nak keje sini laaa hehehee

black forest said...

dalam ofis pun ada basikal eh? tol2 santai ni. hehe

.:padie_eyla:. said...

tu rumah ke ofis.? haha! best gila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...