Thursday, February 24, 2011

Gua Nak Join Bloglist Cekodok



Cekodok wat bloglist baru ek?...aku suke aku suke...bile dah suke, aku nak join lah. Korang taknak join ke?? Mesti nak kan? Klik SINI...Lama dh aku mengidam nak mkn cekodok nih...x sampai2...hari ni baru free nak makan cekodok....join bloglist cekodok sebab rasa cekodok sangat sedap kot...muahaha....blog cekodok ni skang dah comel tau  macam cekodok juge *ampu je lebey ni pezol*...cekodok!! aku xnak ar join bloglist khas....nk join bloglist biasa2 sudah *ecehceh merendah diri nampk pezol, padahal nak yg spesel*...cekodok!! aku laki tau...not wanita k....haha. Ok lah, aku cau lu, nak pi makan cekodok sat. Bye2

6 comments:

Cekodok said...

hahaha.. terima kasih bro.. yang khas tu untuk pompuan je.. (gua gurau je) haahha

Pezol Stylez said...

tau dh....haha

mahfudzah said...

haha!nk join gakkk.gudluck ok!!

Pezol Stylez said...

@mahfuzah: jom2

Pembawa_Wacana said...

aku pun dah join..yeah!

Pezol Stylez said...

@pw: bgus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...