Sunday, February 20, 2011

Blog Pezol Stylez Sangat Teruk




Pertama kali aku dapat komen yang sangat menyentap hati pada hari ni kat shoutmix aku. Aku tau lah blog aku tak sehebat blog Ben Ashaari. Juga tak secantik blog Hanis Zalikha dan tak semanis blog Irene Marchello. Aku tertanya-tanya gak, apa yg teruk blog aku nih?? Entry nya kah?? design nya kah?? atau orang nya kah?? Kenapa?? Ada sapa-sapa bley tolong jelaskn?? 

Teruk sangat kah blog aku nih?? Hahaha. Very the emotional ini orang. Gile ke ape. Wey pezol!! Lantak lah budak tu nak cakap apa kat blog ko. Bukan ley dapat pape pun. Ko punya blog, suka hati ko lah nak watpe. Ingat blog budak tu bagus sangat ke? Tak kan. Follower ko ramai lagi kan dari dia?? Income nuffnang ko mesti lagi banyak dari ko kan??  *poyo  je* Habis tu, ko jangan layan lah budak physco tu. Just waste your time ok.

Ko teruskan je tulis entry best kat blog Pezol Stylez ko tu. Blog ko kan informative. Mesti ade blogger lain nak bace punya. Percayalah pezol, satu hari nanti blog ko akan femes jugak cam blog-blog yang femes skang nih. Tapi lama lagi kot nak femes. haha. Ok lah. Chill !! Dah jangan nak emo-emo lak. Buruk siot. Geli aku tengok ko macam tu. Macam ikan masin dah aku tengok.Hahaha.

24 comments:

Cik Diana said...

saba jer lah..
chaiyOk pezOl!

Khai Rul said...

xpe2,,,blog kalo lawa tapi xde isi x guna jgak kan??,,lawa sgt ke blog CEO tu??...hmmm

kyle said...

best je blog pezol, kyle sokong pezol!!

NiNaBaNaNa said...

eii kuang ajo nye lah sape yang tulis tuh . adakah otak dia terletak di lutut ? cakap aje kat orang macam
tu gini .
"cakap menggunakan akal dan fikiran ,
jangan cakap seolah-olah akal
dan fikiran anda terletak dilutut"

HAHA . you tgk la . blog you famous tau . dia dengki tu dgn you .
dia ckp dengan ayat tak berasa
plak tu . huhh . dah sah2 otak
dia letak kat lutut . HAHA

FaiZaH YaaKuB said...

sabar jelah..nak komen pun agak2 laa kot..

Sharifah nor said...

blog ni best...kan lain org lain caranya...pedulikan lah dia tu...tingkatkan usaha dan semangat...

sembil9n said...

ayya....klo nk kutuk pun jgn ler kte rubbish..bg la yg mmbine skit.. rubbish tol org tu~

Fiqas said...

tak semua org suka kita.. ada yg suka ada yang tidak.. teruskan berblog..tigkatkan lagi n3 yang menarik..

yampe(^,^) said...

tu kte2 org jeles. x yh amek port. =)

Pijahh' de-Arr said...

waa..spa yg kata tuu...
teruknya..~~

Cekodok said...

best gak ada orang sound... hahhahaha.. baru mantab beb... kadang orang tegur ke apa ke.. mungkin ada yang tak kena.. dari situ kita leh improve.. tapi kalo teguran tak berguna mcm tu.. abaikan je la... hehe

NUR AYNIE said...

best ape....siap ade lam list blog paling aynie PASTI akan singgah kot bile ade n3 baru..n nie la blog ringan yg paling aynie suka singgah...entry pun menarik minat aynie...so jgn sedih2 ok~~!!=)

DrNurhuda said...

aiyarkk .. take it easy der .. take it as a challenge .. :P teringin jugak nk kne comment mcm ni .. :P http://datsyati.blogspot.com/

Kimi Yun said...

sabo r cik pezol..die dgki kowt kt awk..xpe2 jnji cik kimi suke blog awk.dh xmo emo2 cmnie..peace (",)Y

kak nisa said...

org ni mmg macam2 jenis..xyah layan la org xcukup matang tu...satu hari nanti sape tau orang akan balas apa dia wat kt pezol..sabo je la..

mykhalis said...

blog kita rumah kita.. pehal nak sound rumah orang.. anggap je hampagas,n tak perlu banding sangat rumah kita ngn rumah orang lain.. ada je cacat celanya.. asal kite seronok nak berehat dan tak menyusahkan orang lain dah nice

shahsyaz said...

kite bako je!!

beaty said...

emo orang ni...kesian la CEO tu,,,alala blog kita, kita yng buat kan..bukan CEO tu biar la dia tu...sabar yerk...kes PHd (penyakit hasad dengki..

BuDaK JaWa said...

sabor jer r en pezol. lg pun dia guna nama CEO. Tapi x der blog nak buat apa kan. takat masuk blog org len then letak URL website merapu2 nak buat apa. biasalah, zaman sekarang ni org pantang tgk kita senang.

akri zary said...

cam hampeh je blog ceo 2

Faeza Suhaimi said...

blog hangpa best apa. lekk lah :)

Cik Moon said...

hmm..budak tu jelez arr tu... saja nak wat pezol sakit ati... wat rileks jerkk.. klu blog nie teruk..xkan laa dia bleh tertarik nak buka blog pezol kan? hehehe.. jgn dilayan sgt org camtu..huhuhu..

cheQmOomOo said...

psiko le makhluk centu

Ikhwan said...

ada banyak lagi silent reader blog ko daripada haters ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...