Wednesday, February 23, 2011

Air Asia Buat Hal Lagi

Wow!! Yay!! Promosi hebat. Promosi hebat. AirAsia buat promosi lagi lah bukan buat hal. hahaha. Aku nak aku nak *eeee...gediknye mamat ni*. Korang yang nak pergi melancong tu bolehlah usya2 tiket murah dari Air Asia ni ek. Tapi hanya untuk penerbangan dari 13 September 2011 sehingga 29 Febuari 2012 je. Jadi korang kena pandai bajet la bile korang rasa nak pergi. Tengok lah tarikh-tarikh korang bila free. Pergi lah melancong mana-mana. Promosi start hari ni 22 Febuari 2011 sampai 27 Febuari 2011 je tau. Siapa lambat tak dapat la ye. Kena cari promosi yang lain pulak. Hehe. Ok. Tu je aku share pagi ni. Have a nice day guys!!


14 comments:

apezs shah said...

WHAT??? gilerh babas ni...
Murah habis...

Pezol Stylez said...

@apezs: jom pez jenjaln...haha

risa said...

lepas tu kan..nak masuk web ni jadi le cam siput...siput pon lagik laju kannnn...hehehehe

CiK GorGeouS ! said...

jom ramai2 meLancong jom..hahhaa~

Pezol Stylez said...

@risa: aah..ramai kot nk mintak..ha2

Pezol Stylez said...

@gorgeous: jommmm!!

Azmie said...

air asia ni kene gigih mengklik bru betul2 dapat... huhu~~
iOlss dapat booking g guang zho RM328... tp tahun depan lorr..

Pezol Stylez said...

@azmie: aah..betul2

Farhana Sahri said...

jom melancong..hahahaa

LehaMY said...

AHHAHAHA :D apa lagi jom melancong dengan rm 5. hehehe :D

Daniela said...

yeah dah book untuk ke semporna!!!! =)

Pezol Stylez said...

@farhana: jom2

Pezol Stylez said...

@lehamy: rm5 jer...meh2

Pezol Stylez said...

@daniela: sye pon da booking...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...