Sunday, May 15, 2011

Saje Nak Promote Blog Ni

Actually, aku takde mood nak update blog sekarang ni sejak lappy kesayangan ku rosak...yelah, barang lama kan...dah genap 5 tahun aku pakai lappy aku tuh. Tapi sekarang dah rosak dah. *sob..sob..sob* Nak baiki macam xberbaloi lak. Baik aku beli lappy baru.

InsyaAllah, buka sem depan aku nak beli lappy baru...yay..lappy lama maybe aku baiki gak dan bagi kat adek aku. Boleh la gak nti dye belajar gune lappy. Senang sikit je kau ye dik. Ok la. Lepas ni memang aku akan jarang akan update blog. Rehat jap sampai baru. Hehe. 

Sebelum tu aku nk promote blog member aku lipanmiskuzie. Newbie lagi merangkap housemate aku. Aku pon tak tahu nape dye letak nama blog dye lipan. Nak tahu...korang tanyala dye ek. Jom terjah blog dye. 


6 comments:

aqmalazmi said...

lipan pon dah ade blog..heee

anamizu said...

ecece lipan ek??hihi

cucu umie said...

sob2..xper ah nty ad lappy bru boleh jer nak update blog..huhu

Pezol Stylez said...

@aqmalazmi: aah..da ade da..;p

Pezol Stylez said...

@anamizu: ade je..;p

Pezol Stylez said...

@cucu umie: thnks...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...