Friday, February 11, 2011

Peraduan Teka & Menang Dari Pezol Stylez



Alhamdulillah, hari ini 11.02.11 genaplah 3 bulan aku berblogging dalam blog Pezol Stylez secara serius. Sehingga detik ini, blog Pezol Stylez kini mempunyai 1499 follower. Satu perkara yang tidak aku jangkakan bahawa blog Pezol Stylez ada juga yang sudi untuk membacanya. Thanks guys. Love you all. Ok, aku malas nak tulis banyak2. Mesti korang penat nak baca kan? Aku faham. hehehe. Kita teruskan ke agenda utama iaitu Peraduan Teka dan Menang. 


Baiklah, soalan aku senang je...kalau korang bijak cuba teka ni:

[1] Pulau yang sangat cantik. Apakah nama pulau ini dan terletak di negara mana ??




[2] Di antara jalan raya yang sangat merbahaya dilalui di dunia. Dimanakah jalan raya ini terletak??




[3] Berapakah jumlah nilai duit syiling ini?? Ade lima sen, seposen, dua posen dan lima puluh sen.

  



Syarat-Syarat:
  • Sesiapa sahaja boleh join peraduan ni.
  • Letakkan tajuk "PERADUAN TEKA DAN MENANG DARI PEZOL STYLEZ" dalam entry korang.
  • Sila letak banner peraduan dalam entry korang dan linkkan ke blog Pezol Stylez
  • Buat review ringkas blog Pezol Stylez dengan disertakan jawapan peraduan. Segala cacian, pujian, saranan dan sumbangan idea amatlah dialu-alukan.
  • Tinggalkan link entry peraduan korang dalam  entry ini.
  • Hanya 3 pemenang sahaja yang akan dicari.
  • Pemenang akan ditentukan melalui tekaan jawapan yang TEPAT sahaja bagi ketiga-tiga soalan.
  • Jika terdapat lebih daripada tiga pemenang, makanya satu undian akan dibuat.
  • Sila tag kepada seberapa ramai yang korang rasa nak join peraduan ini.

Hadiah:
  • Pertama: Tambah nilai RM10 RM20 + blog review
  • Kedua: Tambah nilai RM5 RM10 + blog review
  • Ketiga: Tambah nilai RM3 RM5 + blog review

Tempoh peraduan:
  • 11.02.11 sehingga 11.03.11


p/s: tips soalan 1 dan 2 ada di dalam entry aku yang lepas. Sila cari ye sampai dapat.

SEMOGA BERJAYA !!

8 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

huiyoo best best .
eh eh tapi kan kan yang jalan tuh ada dua nama lah . sebab gambar yang sama. cuba tengok balik kat entry awk yg sal nih .huhu

sumanje said...

Berkunjung malam sahabat

...jemput singgah ye..
blog baru su manje..

http://poemsumanje.blogspot.com/

Thanks...

starsyeea said...

wahhh...ada aura kemenangan kat sini...hehe...mau join lah! :)

odah + one = odahone said...

ada masa nnti odahone nk join gak...

Eyda Syahida said...

mencuba nasib..! :p
http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/02/peraduan-teka-dan-menang-dari-pezol.html

CikSiti said...

nak try join...

pu3mas89 said...

alahai.. soklah pecah pale ekk...

AyeshaRamlee said...

finally....

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/02/peraduan-teka-dan-menang-dari-pezol.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...