Sunday, May 8, 2011

Basikal Pun Dah Ada Bumbung Sekarang

Bila da kreatif tu...memang kreatif juga lah kan. Mungkin ini boleh dinamakan satu inovasi. Dulu-dulu memang basikal takde 'bumbung' tapi sekarng korang boleh lah gunakan basikal camni untuk ke mana-mana. Tak kisah lah time hujan atau panas. At least kalau time hujan boleh lah jugak jalan kan even tempias sikit-sikit dari basah lencun kan? btw.....satu rekaan inovasi yang bagus. Ade siapa-siapa nak tolong belikan aku satu?? hehehe.









10 comments:

dayfeda hassan said...

wah..nk bli la lps nie..kihkihkih:D:D

kaizen said...

terbaikk.....

♥ qyla ♥ said...

wee ~
basikal dlm air tade ?
hehe

Nurul Amira said...

hebat !

teha said...

wow ! unik unik !

waqiu said...

unik molek basikal berbumbung..xkena hujan la..huhuhu...jimat kos..xpyh isi minyak..hahahahaha

IeDa said...

unik!

Abang Long said...

Salam...aku nak juga bli..cuma jarak ofis aku dlm 62km...sempat ke masuk ofis kul 9? Kul baper nak kuar rumah? Ish3

i am S!L4H.. said...

basikal nih sesuai jalan2 ptg je. kalo bwk laju2 kang x tercabut ke bumbung die? ngehhh

Ahmad Tarmizi Bin Yahya said...

www.mizicycletrading.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...