Saturday, February 5, 2011

Kenali Blogger Anwar Hadi



Ada sapa-sapa yang kenal ngan mamat nih?? Siapa mamat ni?? Tak pernah nampak pon sebelum nih. pelakon ke?? penyanyi?? pelawak?? Hah...meh sini nk habaq kat hangpa. Nama mamat ni Anwar Hadi. Pelajar TESL kat IPGM kampus Pulau Pinang. Baru 21 tahun. Then, whats the problem with him?? Kalau korang nak tau, korang tengoklah video ni. Anwar Hadi ni ade buat video kat YouTube. Dia story dia punya pendapat lah pasal isu-isu semasa kat dalam Malaysia ni.

Jadi, apa yang best ngan Anwar Hadi ni adalah dia speaking cam mat saleh dowh. fluent giler. Aku pon tak boleh buat slang camtu. *padahal mmg x reti*. Tapi memang best lah dengar dia cakap. Memang patut pun dia amek jadi cikgu bahasa inggeris, sesuai sangat. Banyak lagi video mamat ni. Korang carilah sendiri ek. Lagi satu kalau korang nak follow blog Anwar Hadi ni, sila-silalah yer.

14 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

beliau memang super . minat ngan video dia ^^ hehex

ada buat sal dia jugak
anwar hadi

Pezol Stylez said...

@makcek: yay!!

nub said...

english dia baguih

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

lawak la pakcik anwar ne...huhuhu
N agak jeles ngan english dia...ngee**

Anna Cullen said...

tu la pasal..

die punye video pon bestt

n best gilerr lah english die

:D

Heidi Shafiq said...

haha.. :D

Pezol Stylez said...

@nub: aah..baguih sgt2

Pezol Stylez said...

@rynie: lawak kan..english dia pon bgus kn...hehe

Pezol Stylez said...

@anna: betul2...;p

Pezol Stylez said...

@heidi: hahaha....;p

Tasha said...

OMG! I like him... the way he speak exactly same like my friend "okay, I dont know the lyric"

cewah budak Tasha ni....gatal nak speaking juga konon. nyampah!!!

Pezol Stylez said...

@tasha: u pon okey gak....;p

Munirah Bm said...

sy kenal,dia senior sy... kami stu IPG~~~

Pezol Stylez said...

@munirah: oh yeker...mesti femes dia kn kat IPG....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...