Sunday, February 13, 2011

Bulu Matanya Nampak Stylez Lah



Entry kali ni adalah berkisarkan mengenai  aksesori orang perempuan saja. Orang lelaki boleh tengok je. Nak pakai baik jangan. Nanti termuntah hijau aku tengok. Hehehe. Antara koleksi bulu mata palsu untuk orang perempuan boleh pakai ke majlis kenduri-kendara, majlis hari jadi dan macam-macam lagi. Kalau nak pergi shopping dengan pakai bulu mata camni pon ok jugak kot. Baru nampak meriah. Nanti semua orang tengok dan kata "minah sesat mana lak ni, shopping ngan bulu mata pelik". Tapi serius, memang stylez. Haha. Ok lah, korang layan jelah bulu mata palsu ni. Berkenan korang beli lah sendiri orait.




































21 comments:

mia.lia said...

pelik je tgk..nak2 yg last..haha

mia.lia said...

pelik je tgk..nak2 yg last..haha

amir aizat said...

yg sunflower tu lawa2!!
HAHA

Pezol Stylez said...

@mia: stylez kn.....he3

Pezol Stylez said...

@amir: nk pkai la jgk tuh...ha3

.: iEyLa :. said...

huhu..klu nk ikot style memang style..
tp pelik kot..haha..

izzatulshazni said...

sukee je tgk yg sunflower tuh.tp haram lah pakai. :P

MAI-YU said...

tk pakailah bulu mata palsu. lgpun tk pndi...

Pezol Stylez said...

@ieyla: aah....mmg pelik

Pezol Stylez said...

@izzatul: oooo....;p

Pezol Stylez said...

@mai: tengok jek...;p

misSbLurRy said...

segala di atas aku x pakai
wahahahha

raha hanym said...

haha..
hebat naaa..
girl nmpak style..
XD..like3

Pezol Stylez said...

@blur: bgus...;p

Pezol Stylez said...

@raha: aah...stylez

NUR AYNIE said...

style gler..nanti nak bli la untuk my mom hahhah..mesti gempak hahah

umihoney said...

Salam sejahtera,
Rasanya tak sanggup nak pakai..:)

Sharifah nor said...

pelik..buat menyemak kat mata jer..silap2 tercucuk...

Pezol Stylez said...

@aynie: haha..lawak2

Pezol Stylez said...

@umi: tgok je...hehe

Pezol Stylez said...

@kakpah: heehe....;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...