Thursday, February 10, 2011

Tin Minuman Bertukar Jadi Kereta



Seorang artis dari New Zealand iaitu Sandy Sanderson telah mencipta kereta mini yang diperbuat daripada tin minuman kosong terpakai. Dengan mengumpulkan tin-tin minuman kosong yang pada hemat aku takde guna langsung itu, beliau telah membuat sesuatu diluar jangkaan. Sangat menakjubkan bukan. Beliau menggunakan bahagian bawah tin sebagai roda kereta mini tersebut dan bahagian tin yang lain untuk badan kereta. Jom kita tengok antara hasil kerja yang beliau lakukan.








































15 comments:

khaifaiz said...

kreatif gle

Rozuan Ismail said...

style r bro.. hehe..air kotak boleh jadi x?erm..

Pezol Stylez said...

@khai: yup...mmg kreatif..;p

Pezol Stylez said...

@rozuan: ko lah try buat gne air kotak....hahaha

Along Usop said...

kagum sungguh!!.... nak kete ijau tuh!!! =p

airaniez wirdani said...

atuk ni buek bnyk2 keto nak main ngan cucu eh? huhu

Farhana Sahri said...

wow...gle kreatif

Shima Hishamuddin said...

nice, bile la aku nk ade kelebihan mcm ni haha

Pezol Stylez said...

@along: amek ler...;p

Pezol Stylez said...

@wirdani: yelah tu kot...hehe

Pezol Stylez said...

@farhana: aah..kreatif sgt2

Pezol Stylez said...

@shima: skang pun boleh bah....hehe

Adiwira said...

macam2 je kepala org putih ni..kreatif .

.:padie_eyla:. said...

nasib baek kete pepel takde. hak3!!! semat gila designnn. woohh. thinking out of box sungguh.!

AyeshaRamlee said...

nak join jugak tp contest ni kena PK sikit, mencabar.. bagus2, i like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...