Saturday, February 5, 2011

Ini Baru Nampak Ganas



Bila korang ade anak nanti belilah barangan kanak-kanak yang macam ni. Confirm takde orang nak ganggu anak korang main nanti. Design peralatan kanak-kanak yang boleh dikategorikan 'ganas' dan 'kejam' ini hanya sesuai untuk ibubapa yang berjiwa kental dan brutal sahaja. Kita rakyat Malaysia jangan sesekali nak guna peralatan macam ini. Biarlah kita mendidik anak-anak kecil kita secara bersederhana sahaja. Apa yang penting adalah keselamatan anak-anak tu. Tapi kalau nak guna jugak, ikut koranglah. Malas aku nak layan. hehehe  Jom kita tengok antara design yang sangat stylez ini yang direka oleh artis dari negara China iaitu Shi Jinsong untuk pameran hasil kerja beliau.


























































14 comments:

m!da BucHuxX said...

ganass betul ni :)

Winky Wink! said...

eee...kalau buas sangat baby tu, maunya boleh terbunuh sebb kena cucuk..hahaha

Sharifah nor said...

ni nak membunuh namanya ni..bukan nak mempertahan kan...heee..

Pezol Stylez said...

@mida: aah...ganah2

Pezol Stylez said...

@winky: tau xper...;p

Pezol Stylez said...

@kakpah: haha...;p

AesyaZealous said...

mmg ganas.hahah

Pezol Stylez said...

@aesya: aah...ganaz sgt2

Amira Naddia said...

nk beli aah! camni xdela org kaco anakku

bape hengget 1 kilo nieh?

Pezol Stylez said...

@amira: betul tu..mesti beli punya...haha

Tasha said...

anda di tag. klik sini:

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/25-and-25-lucky-number.html

Pezol Stylez said...

@tasya: ok

A.D.A.M. said...

Ni alat cm buai ke? Huish

Pezol Stylez said...

@adam: aah....yelah tuh...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...