Tuesday, February 22, 2011

Comel Je Header Blog Ni



Aku suke pulak tengok header blog Nabila nih. Comel macam orang nyer jugak. Entah lah, tak tahu nak cakap ape. Pertama kali bukak blog ni terus tertarik. Macam ada sesuatu yang menarik aku tuk memfollow blog ni. hahaha. Blog Nabila ni pun ringan je. Loading tak lama nak tunggu. Aku suke blog camni. Simple dan tak terlalu serabut dengan widget yang ntah pape. Kalau korang nak tau lebih lanjut ngan blog ni, try la jengok blog Nabila ni ok. Adios.

12 comments:

hakeem kira said...

ecece mungkin tertarik dengan tuan dia <3 hehe :P

butangbutton said...

brader..alasan nk pancing le tuh..sume owg da tau ngan prangai ko..haha

apezs shah said...

he3... comel yea...:) nice jg..

Pezol Stylez said...

@hakeem: opps...mne der..betul lah...aiyak!!

CiK GorGeouS ! said...

amboii abg Long...kemain yee~

Pezol Stylez said...

@butang: haha...aku org baek2 tau...;p

Pezol Stylez said...

@apezs: aah...nice kan...;p

Pezol Stylez said...

@gorgeous: hehe...;p

budingyun said...

feewit..

misS FEeza macho ! said...

cara mengaayat terbaru blogger .wakaka :D

tp
tp
tp

memang cute lahh ..ehem2

Pezol Stylez said...

@budingyun: hahaha...;p

Pezol Stylez said...

@feeza: ceh2...cm tau2 je nk ngorat...wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...