Thursday, February 17, 2011

Terjah Blogger Pilihan

Dah lama blogger ni suh aku review blog die nih. Tapi baru sekarang aku boleh jeling2 manje kat blog ni. Pertama kali tengok biasa je..tengok header blog lebeh kurang cam aku je lawanya...then aku godey2 la blog ni. cari apa yang best...dan korang nak tau apa yang best tentang blog ni? mestilah dengan entry2 yg dia buat. Serius best...tak tipu punyer....bahasa yg digunakan mmg sempoi giler. Aku suka blog2 camni. Simple dan tak terlalu berat tuk korang baca dan faham apa yang cuba disampaikan. Jom sama2 kita terjah blogger ni....UJANG. Kalau korang rasa blog ni best...korang follow la beliau ek..tak rugi.

6 comments:

.: iEyLa :. said...

pezol jgn lpe terjah belog saye jgk..haha..tbe2..

MAKCEK bukan NENEK said...

alaa asyik2 ujang je kena review ngan para bloggers. grr jelez jelez .hex
bila den plak nih .
hohox

gaung said...

ayuuhh kami akan ke sana sebentar lagi..nanti kami datang sini balik..yeesszza

hakeem kira said...

haha teman punye belog bila pulak ? heheh

ishiko said...

terjah..terjah.. hehee

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/02/126-movie-step-up-3.html

Shima Hishamuddin said...

haha tak minat sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...