Wednesday, February 9, 2011

Awas Anda Sedang Diperhatikan



Korang jangan terkejut apabila datang ke rumah aku kalau nampak benda ni. Korang tau tak apa tu?? CCTV kan? Tapi korang telah tertipu dengan pandangan mata korang jer. Itu bukan CCTV, itu adalah lampu yang dinamakan sebagai 'Spoticam' dan direkabentuk seperti CCTV. *gelak kuat-kuat jap* Amacam stylez tak?? Mestilah kan. Lampu ni dicipta oleh Syarikat Antrepo Design. Korang boleh pasangkannya di atas meja ataupun di dinding. Better korang letak kat dinding la kan. Baru nampak real cam CCTV. Jom tengok gambar yang lain pulak.
 










26 comments:

apezs shah said...

salam

wah baguih.... alamak dia tgh fokus saya la pulak.

toyolkiut said...

menarik jg..

Pezol Stylez said...

@apezs: ceh...poyo la kau...haha

Pezol Stylez said...

@toyol: yup....menarik2

umihoney said...

Salam kenal
Nice way of promoting..very refreshing.
Great blog by the way.Good job.
Take care.

Pezol Stylez said...

@umi: thanks a lot

nadzirah aqilah said...

siyes sebiji..

cuba bayangkan kalau lampu nie letak dalam bilik air...

berapa kebarangkalian tuan rumah tu akan dianggap sebagai pengendap bersiri??? hehehe

+akufobia+ said...

nice do.

NUR AYNIE said...

nak beli la bende nie nanty ahha~

cerita mereka said...

menarik...

mana nk dpt nie..

hehe..

.:padie_eyla:. said...

haha. nak! style weyh kalau kat hostel u nie ade macam tu. kompem gempak. hak3

padlie said...

Ni kalau pasang kat office pun ok ni... elak org mengular.. heheh

Pezol Stylez said...

@nadzirah: mesti lawak...huahua

Pezol Stylez said...

@akufobia: yup..;p

Pezol Stylez said...

@aynie: beli tuk saye skali ea....hehe

Pezol Stylez said...

@eyla: itu semestinya...hehe

Pezol Stylez said...

@padlie: aah...tul2

Pezol Stylez said...

@cm: kat kedai lar...huhu

Shima Hishamuddin said...

hahaha nice, tak tahu pun

anamizu said...

semart la pezol!!
belikan cik ana sebijik buleh??
nti cik ana byr..hihi
newer post : |khalwat!!!|
older post : |loving-loving ke???|

najwa said...

mau satu lah!xD

Pezol Stylez said...

@shima: skang dh tau..;p

Pezol Stylez said...

@anamizu: boleh bah kalau ko....;p

Pezol Stylez said...

@najwa: ambek je....;p

Amira Naddia said...

aku nk nanges la..bangge gile jd malaysian!!

Pezol Stylez said...

@amira: relek2....cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...