Wednesday, February 2, 2011

Kenali Blog Si Comot



Hari ini aku terjah blog COMOT. Pastu aku follow blog dia. Korang tau apa dia bagi?? Award beb. hahaha. COMOT telah bagi aku award tau sebab aku telah jadi follower blog COMOT yang ke-400. Yay!! Rajin COMOT buat awrd tuk aku yer. Thanks a lot. Yelah sebab utama aku follow blog tu bukan saja2 tapi memang aku suka baca entry2 yang ada dalam tu. Lagipun, from my eyes of view *ceh poyo je ayat* blog COMOT ni sempoi, simple dan tak telalu berat tuk dibaca. Makanya, blog ini sangat sesuai tuk korang baca. Serius stylez. Haha. Jadi aku sarankan korang follow lah blog COMOT ni yer. p/s: nama je comot tp orang nyer sangatlah ayu dan canteks. hehehe.

8 comments:

Ujang9897 said...

haah..org nya tak comot..hehe..,,

bile la blog aku nk kene review..hehe

Pezol Stylez said...

@ujang: lek la jang...smapi masa dan ketikanya.....haha

.:padie_eyla:. said...

yeaaa. nak usha blog comot tu hehe!

DaK CoMoT said...

ahahaha...pezol ney wat ceq malu2 kucin ja owhhh,,,hehe
masyeh sebab wat n3 khas neyh..wuuu terharu3!!thanx so much!!^_^

Farhana Sahri said...

comel je...heheee

Pezol Stylez said...

@padie: usha jgn x usha....;p

Pezol Stylez said...

@comot: eleh malu2 lak...ok la tu...btw nice blog lah...i loike it !!

Pezol Stylez said...

@farhana: aah comel sgt2....;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...